Afzwemmen

Jippie, Sabine mag afzwemmen op 11 juli. Wat een feest! Ze zwom een heel stuk minder goed dan vorige week. En evengoed was de zwemjuf onder de indruk. . Mijn grietje gaat voor haar A-diploma. Ik ben apetrots op mijn grote kleine kanjer. Als ze het haalt (en natuurlijk doet ze dat) dan heeft ze binnen anderhalf jaar haar diploma op zak. Toch een heel gemiddelde tijd. We zijn samen nog even een paar keer van de glijbaan geweest aan het eind. Heerlijk, meestal gaat ze dan met Edwin, maar die zag de klim de trappen op niet zo zitten met zijn zere knie. Hopelijk wordt hij meteen na de vakantie geopereerd want dit is niet zo lekker.

Daarna snel de meiden het bed in en toen mocht ik helpen met de grote schoonmaak op de psz. Ze waren al bijna klaar om half 9 maar evengoed heb ik nog het nuttge klusje kunnen doen van het oprollen van bolletjes wol. Het was zowaar nog gezellig ook!.

Om half 10 was ik weer thuis.’

Het lukt me niet met die pc. Ik heb (op advies van diverse forums waaar ik op had gegoogled) de beeldschermadapter eruitgehaald en weer opnieuw erin en voor de zekerheid ook maar even de tv kaart, ik had zelf het idee dat de beeldschermadapter het slot moest zijn waar de monitor aangesloten wordt, maar ik weet niks zeker. Het heeft iig helemaal niet geholpen. . Ik hoop niet dat ik alles opnieuw moet gaan installeren. Maar goed ik wacht wel even af totdat het scherm er is en dan ga ik echt wat er aan doen. Ik wordt niet goed.

Maar goed Sabine heeft haar afzwemlintje binnen. Ik ga hier even de filmpjes en de foto’s heen kopiëren via mijn camera (wat is dat afzien zeg zonder alle vertrouwde "accessoires".).

3 gedachten over “Afzwemmen

  1. Wat een toppertje is Sabine toch!! Ze gaat als een speer door het water he! Maar hoe zit dat nou precies, ze zwemt af en mag dan voor haar A, of begrijp ik het niet goed? (ik mis de smileys in de reacties nog..)
    En bij jou ook petje af hoor, voor je geduld met die computer. En dat je idd de moeite neemt om zonder al je vertrouwde accesoires toch een filmpje en foto’s te plaatsen!

  2. Wat een toppertje is Sabine toch!! Ze gaat als een speer door het water he! Maar hoe zit dat nou precies, ze zwemt af en mag dan voor haar A, of begrijp ik het niet goed? (ik mis de smileys in de reacties nog..)
    En bij jou ook petje af hoor, voor je geduld met die computer. En dat je idd de moeite neemt om zonder al je vertrouwde accesoires toch een filmpje en foto’s te plaatsen!

  3. Hahaha ja da’s misschien verwarrend, he!
    Ze mocht vanavond proefzwemmen met een echte zwemjuf erbij om te kijken of ze voor haar A mocht! En dat mag nu dus!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.