BLeh

Het lukt allemaal nog steeds niet met mijn beeld op de pc. Nou heb ik natuurlijk wel toegang via andere pc en deze laptop van mijn moeder, een ongekende luxe, maar ik heb geen toegang to mijn mailadresjes van outlook en andere handigheidjes waar ik erg aan gewend ben . Wat is een mens dan onthand, zeg. Ik mis ook mijn photoshop. Hierop zit dan wel PSP maar daar ben ik niet zo bedreven in als met Photoshop. En ik kom er heus wel uit hoor dat is het niet maar het duurt dan wel veel langer. En ik stik toch al zo van de tijd (not).

Ik moet wel zeggen dat ik een hoop opsteek op de forums van Computerpech.nl en Computeridee. Vorig jaar ook al met mijn defecte moederboard. Het is ook elke keer wat met dat kl…ding. Het is een Packard Bell en ik hoor wel meer jammerklachten. Als ie het doet is het een toppertje hoor..

Nou ja niet getreurd teveel gezeurd. Morgen gaan we lekker op vakantie.

Dus tot over een week. Na ja iets langer want we blijven tot en met vrijdag.

7 gedachten over “BLeh

 1. Ja dat mis je dan meteen he? Dan merk je ook weer hoe je alles met de ogen dichtdoet he?

  Ik wens je een supervakantie toe! Geniet er maar lekker van en dan zie ik je wel weer verschijnen! *geeft donkere zonnebril van smiley mee*

 2. Hoi hoi , ik heb ruzie met de weblog, ik kan er niet opkomen, niet met nieuw wachtwoord en ik hoor ook niks van helpdesk dus ben ik maar verder gegaan op punt.nl.
  dus misschien tot gauw en ik ga binnenkort bijlezen en dan zal ik weer goed reageren voor nu fijne pinkesterdag en to ziens misschien

  groetjes sandrsa

 3. Hoi Dinie,

  als jullie er weer zijn, ben ik er nog (steeds) even niet; heb nu (alweer…. boehoe!) geen tijd om bij te lezen! Ben links aan het controleren voor mn log, maar ik kan nog niet zo goed opschieten hoor met de nieuwe web-log toestand! Gatsie (beetje understatement…)
  gr, Astrid
  (wat heerlijk een week vakantie… even he-le-maal niks.. nou ja! GENIETEN!)

 4. Hoi

  hoop dat jullie een fijne vakantie hebben! Geniet, relax enz enz. maar maak vooral veel plezier met elkaar.

  Groetjes Lous en de kids

 5. hoi allemaal
  wat knap en een geweldig goed nieuws dat sabine af mag zwemmen tis een echte kanjer!
  ik heb probelemen met het overzetten vand e foto s op de pc grrrrrr
  gelukkig ben ik 17 juni jarig en ik heb een nieuwe digi op mn verlanglijstje staan (een handzamer modelletje die in een handtas past oid deze die we nu hebben is al bijna antiek

 6. hallogie ik ben verhuisd want ik kan niet op de nieuwe beheer komen van de weblog ( vandaar) zal binnenkort bijlezen en ik hoop je te zien op mijn punt.nl
  groetjes sandra (littlewitch)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.