Clown op school

Vanmiddag was op Heliomare een voorstelling van Clown Archibald. En alle ouders en broertjes en zusjes mochten ook komen kijken. Archibald had een vriendin meegenomen clown Knettertje. DE kinderen (en Sabine nog het hardst bijna ) hebben vreselijk gelachen en mochten meedoen op, om en nabij het toneel. Het was erg leuk. Voor mij ook omdat ik alle kinderen en juffen uit voorgaande klassen van Sabine weer eens zag. En ook de diverse ouders die ik tijden niet meer had gezien en gesproken. Gezellig hoor allemaal. Ik had mijn filmcamera toch maar meegenomen voor het geval er echt iets gefotografeerd moest worden. Ik dacht nog een stukje geflimd te hebben, maar helaas had ik hem op fotostand staan en dan doet de video het niet . Lekker bijdehand weer van mij. De foto’s zijn van zeer beroerde kwaliteit. Niet alleen omdat ze van mijn filmcamera komen maar voornamelijk omdat ik een klein wild smurfje op mijn schoot had . Laura heeft driekwart van de voorstelling met haar vingers in haar oren gezeten. En het geluid was niet eens zxc3xb3 hard. Ik heb het wel eens erger gehoord. (ik hoop maar dat ze K3 dan wel aankan , nou ja ze heeft het daar iedere dag over dat ze in de zomer naar K3 gaat dus dat komt wel goed ).
Klik op de Bucketstripfoto’s voor groter beeld.

Trouwens ook leuk dat de afdeling Beverwijk van Leerweg 3 er ook bij was. Die kinderen (en mama’s) had ik helemxc3ยกxc3ยกl lang niet gezien. Ik hoop dat de moeder van Ricardo echt de foto’s doormailt want ze heeft volgens mij hele leuke foto’s gemaakt van Sabine en (xc3xa9xc3xa9n van) haar vroegbehandelingsvriendje(s). Ik zag ook nog een zwemmaatje van Sabine, een al wat oudere jongen maar die zit blijkbaar ook in Beverwijk. Laura haar grote vriend is dat!

7 gedachten over “Clown op school

  1. Wat een leuke foto`s! Ik wist wel dat Clown Archibald op zou treden op school maar helaas wist ik niet dat de ouders ook mochten kijken!!!! Nou ja als de kids maar plezier gehad hebben ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  2. Shit, als we hadden geweten dat we ook mochten komen kijken… ๐Ÿ™ Dan hadden we weer eens ff lekker bij kunnen kletsen enzo! Mike vertelde al honderduit over de clown ๐Ÿ˜‰ We spreken snel weer een uitje af he? Hoogste tijd haha 8)

  3. Wat een prachtig gezicht die snoetjes……veilig bij mama op schoot toch nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurd en smakelijk lachend om de grappen….heerlijk!!! ๐Ÿ˜€

  4. Wat leuk al die oude bekenden weer te zien! En wat organiseren ze een leuke dingen steeds op Heliomare, vorige keer ook met dat ‘poepcabaret’ ๐Ÿ˜€

  5. Hahaha dat poepverhaal was een uitje naar de Hoep (natuurmuseum in Castricum).
    En het was zeker leuk al die oude bekenden weer te zien. ๐Ÿ˜€

  6. Die brief over de clown zal idd wel weer bij Irene liggen. Dat is ook niet de eerste keer. Ook schrijven Mike’s juffen maar zelden in zijn schriftje, dus we waren niet op de hoogte helaas! Hopelijk zien we elkaar toch snel weer! Marco’s log is bij mij gewoon bereikbaar, maar hij heeft al weer een tijdje niet gelogd ๐Ÿ˜• 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.