Promotielogje

Het is niet een commercieel promotielogje dus het mag vast wel.
Een oom van Edwin (broer van zijn moeder) heeft jarenlang mozaxc3xafeken gemaakt. En niet huis- tuin- en keuken-mozaxc3xafeken, maar echte schitterende mega-mozaxc3xafeken.
De beste man is inmiddels 81 en is er te oude voor aan het worden. Nu wil hij heel graag zijn kennis en ervaring aan iemand overdragen. Het heeft al in ons plaatselijk krantje gestaan maar dat kwam uit in de meivakantie. En ome Jan woont in Heino (Overijssel) en dat is nu ook niet net naast de deur in Castricum.
Dus mocht er iemand zijn: creatief, handig en dol op mozaxc3xafeken maken. Je kunt bellen met Mevrouw Steeman 0251-654752.

Deze ome Jan is een echte rasartiest. Ik kwam vroeger echt niet verder dan een sneeuwpop met een wortelneus en een sjaal om, maar deze man maakte hele dieren ervan. En ook nog levensgroot! Zo leuk. Er zijn ook diverse mozaxc3xafeken in kerken en kerkjes. Maar dat staat allemaal in het krantenartikel. Ik heb zelfs ooit nog Sterrenbeeldmozaxc3xafeken van hem op Marktplaats gezet omdat hij van alle creaties af wil. Er staan er ook nog een aantal bij Edwin zijn moeder. Weet even ook niet meer welke sterrenbeelden dat zijn.

2 gedachten over “Promotielogje

  1. Dat zou echt zonde zijn inderdaad, hopelijk vinden ze iemand! Jan Groot … misschien wel verre familie van ons šŸ˜‰ šŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.