Verhuisd

Tot mijn grote verrassing ben ik toch nog verhuisd vandaag. Ik moet zeggen dat ik, hoewel ik toch aardig aan het klooien ben geweest in allerlei blogsoorten, erg aan het zoeken ben en aan het emmeren om dinge veranderd te krijgen. Ik kom er gerust uit na een tijdje maar ik kan me ook wel indenken dat digibetische webloggers gillend willen weglopen. Qua logjes invoer is het niet moeilijk want het hoeft niet in html. Ik tik dit nu ook gewoon zo in zonder geavanceerd htmlgebruik, maar die mogelijkheid is er wel. Heerlijk. Ik ga zo ff lekker testen. Ik hoop alleen dat ik hem gepubliceerd krijg want ik heb mijn menu aangepast maar de veranderingen zie ik alleen in preview maar niet in mijn web-log zelf.

5 gedachten over “Verhuisd

 1. Ik word gek! Mijn linkjes werken niet meer en de log die ik voor Mika had aangemaakt is geblokkeerd :{ Eingelijk ben ik doodop maar ik moet toch nog uitvinden hoe het werkt … toch? πŸ˜‰ (ik mis mn smileys πŸ™ )

  Onderin jouw menu staan mijn laatste logjes, hoe doe je dat dan???

 2. Nou troost je ik word ook een beetje gek want ik ben ook af en toe behoorlijk verdwaald. Zoek, zoek….maar er zijn wel leuke dingen te doen.
  DIe logjes van jou kan je als feeds instellen. Maar vraag me ff niet meer waar ik dat gedaan heb *grijns*

 3. Ik moet zeggen dat ik het er heel leuk uit vindt zien..Mis alleen je navelkijkertje..(en nu dus een smiley..die breed uit lacht..)..Maar vond haar wel ergens hier onder als ik het goed heb bij de gefotoshopte potten..
  Een van mijn logs is ook inmiddels verhuisd…moet zeggen dat ik er nog lang niet uit ben..Zoek me helemaal het schompes…Dan heb ik wat gevonden en vervolgens vergeet ik weer waar het ook al weer staat…Dan denk ik ja dit is mooi en dan verander ik weer wat en dan is het andere weer weg…Ik ben er voorlopig nog niet uit..
  Maar dat je er HTML in kan stoppen vind ik wel een hele leuke uitdaging..

 4. Hoi BBS. Laat het je een trooat zijn: ik heb me ook de ….. gezocht naar alles maar ben er nu aardi uit. Moet nog af en toe even zoeken maar dat gaat steeds beter.
  Goed idee ik zet mijn kleine vlindergriet maar weer terug in de zijvleugel. En ik had idd die uitsnede ook gebruikt bij de potten. Jij ziet ook alles he?;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verhuisd

Tot mijn grote verrassing ben ik toch nog verhuisd vandaag. Ik moet zeggen dat ik, hoewel ik toch aardig aan het klooien ben geweest in allerlei blogsoorten, erg aan het zoeken ben en aan het emmeren om dinge veranderd te krijgen. Ik kom er gerust uit na een tijdje maar ik kan me ook wel indenken dat digibetische webloggers gillend willen weglopen. Qua logjes invoer is het niet moeilijk want het hoeft niet in html. Ik tik dit nu ook gewoon zo in zonder geavanceerd htmlgebruik, maar die mogelijkheid is er wel. Heerlijk. Ik ga zo ff lekker testen. Ik hoop alleen dat ik hem gepubliceerd krijg want ik heb mijn menu aangepast maar de veranderingen zie ik alleen in preview maar niet in mijn web-log zelf.

5 gedachten over “Verhuisd

 1. Ik word gek! Mijn linkjes werken niet meer en de log die ik voor Mika had aangemaakt is geblokkeerd :{ Eingelijk ben ik doodop maar ik moet toch nog uitvinden hoe het werkt … toch? πŸ˜‰ (ik mis mn smileys πŸ™ )

  Onderin jouw menu staan mijn laatste logjes, hoe doe je dat dan???

 2. Nou troost je ik word ook een beetje gek want ik ben ook af en toe behoorlijk verdwaald. Zoek, zoek….maar er zijn wel leuke dingen te doen.
  DIe logjes van jou kan je als feeds instellen. Maar vraag me ff niet meer waar ik dat gedaan heb *grijns*

 3. Ik moet zeggen dat ik het er heel leuk uit vindt zien..Mis alleen je navelkijkertje..(en nu dus een smiley..die breed uit lacht..)..Maar vond haar wel ergens hier onder als ik het goed heb bij de gefotoshopte potten..
  Een van mijn logs is ook inmiddels verhuisd…moet zeggen dat ik er nog lang niet uit ben..Zoek me helemaal het schompes…Dan heb ik wat gevonden en vervolgens vergeet ik weer waar het ook al weer staat…Dan denk ik ja dit is mooi en dan verander ik weer wat en dan is het andere weer weg…Ik ben er voorlopig nog niet uit..
  Maar dat je er HTML in kan stoppen vind ik wel een hele leuke uitdaging..

 4. Hoi BBS. Laat het je een trooat zijn: ik heb me ook de ….. gezocht naar alles maar ben er nu aardi uit. Moet nog af en toe even zoeken maar dat gaat steeds beter.
  Goed idee ik zet mijn kleine vlindergriet maar weer terug in de zijvleugel. En ik had idd die uitsnede ook gebruikt bij de potten. Jij ziet ook alles he?;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.