Bakfiets, the Sequel

Eindelijk had Edwin dit weekend weer een beetje tijd om aan de bakfiets te sleutelen, al was het nog niet al te veel tijd. Zaterdag hadden we om 17.00 uur al weer een feestje en vandaag natuurlijk moederdag. Met de derrailleur (schrijf je dat zo?, het ziet er een beetje raar uit nu ik het opschrijf) komt hij er niet uit. Er schijnen wat dingetjes niet helemaal te kloppen. Hij gaat van de week even bij de winkel langs waar hij te bezichtigen is. Verder is hij allerlei dingen gaan doen aan de fiets die wel te overzien waren. De meiden hebben hem aan het einde van de middag nog even heel goed geholpen met boutjes en moertjes aandraaien. Gelukkig dat ik met heel veel plakband en mijn duim eronder toch nog foto’s kan maken want dit had ik toch niet willen missen.
Mijn moeder had de verzekering opgebeld en ze moet een brief opstellen met wat er is gebeurd. En ik moet een kostenberaming laten maken wat het kost om te laten repareren. En ik betwijfel echt of dat lukt. Of er moet een nieuwe behuizing omheen maar dat zal toch niet…. Ben benieuwd hoor!

Hij lijkt zo wel bijna af maar er moet toch nog aardig wat aan gedaan worden hoor!

3 gedachten over “Bakfiets, the Sequel

  1. handige Erwin 😀 Petje af hoor voor zoveel geduld. Leuke foto’s van de meiden. Bijna een Eveline fiets.

    Ik loop hopeloos achter en ga van de week op mijn gemak bijlezen. Is nu hoogste tijd om mijn bed in te duiken. 🙂 Gaaaap

  2. Hij ziet er zeker al ‘af’ uit! Wat leuk dat die meiden papa zo helpen. Mika staat naast me en roept gelijk enthousiast ‘Sabine!’ 😀 😀 Maar ik moet toch even eden compliment maken aan Edwin hoor, jeetje wat een werk 😕 En ik benieuwd hoe dat straks gaat met die verzekering, hopelijk gaat het niet te lang duren allemaal 🙁

  3. Wat is dat lekker he zo’n handige man hahaha! Ik ben ook heel blij met de mijne. Want als je het met twee linkerhanden moet doen zoals ikke… 🙁 😉 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.