Back-up van je web-log

Via Miepfiep kreeg ik de tip om eens bij favorieten.web-log.nl te kijken. Daar was een logje over een back-up van je web-log en hoe en waarmee je dat goed kon doen. Nou bij mij werkte het prima. Ik heb nu op mijn pc mijn hele web-log van maart 2004 tot en met gisteren opgeslagen. Dat is weer terug te leiden naar het origineel als ik het ooit nog eens wil printen. Toppie. Favorieten heeft me weer eens heel blij gemaakt. Zoveel leuke en goede tips. Martin, bedankt!

8 gedachten over “Back-up van je web-log

 1. Veel plezier met je backup en hopende dat zo je gegevens mooi bewaard blijven voor de toekomst.

  Bedankt ook voor de aandacht ervan op je weblog.

 2. Ik heb vorige week toevallig ook backups gemaakt. Ik heb dat via beheer gewoon gedaan, jij ook? En kun je de foto”s er later dan ook nog bij zien?

 3. Ja die back-ups maak ik wel vaker alleen dan moet je wel iets hebben waarmee je xml kan lezen. Hier wordt je hele weblog gekopieerd met links en al en staat hij zo op je harde schijf.

 4. Ik heb het ook geprobeerd , maar wat moet je nu precies zien dan, de hele weblog zoals ie nu is
  Het werkt dus niet bij mij , als ik terug kijk zie ik hier daar een foto
  Ik had het graag willen doen voor de verhuizing
  Fijne woensdag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.