Mummy’s day

Zo, ik ben wxc3xa9l verwend, zeg, door die smurfjes van me. Sabine had een prachtige bloempot geverfd (met schoteltje) en daarin een zakje aarde xc3xa9n bolletjes van klavertjes 4. Prachtig gewoon. Ik wist natuurlijk van niks want in de loop van de week had Sabine me alleen maar verklapt dat het een pot was en dat er klavertjes 4 inkwamen. Ze hield het heel goed geheim vond ze zelf, hahaha! Want ik wist natuurlijk nog niet hoe het er uit zag. Van Laura kreeg ik een prachtig plakwerkje. Alles hangt om en nabij het bed. Ik kreeg ook nog heerlijke chocolaatjes en twee dvd-tjes van Friends.Verder hebben we de beide omaatjes verblijd met een bezoekje en cadeautjes dus de dag was zo voorbij. Edwin heeft de rest van de middag gelukkig nog even verder kunnen werken aan de bakfiets. Daaraan wijd ik een nog even volgend logje.

4 gedachten over “Mummy’s day

  1. Wauw, je bent idd verwend! Bij ons was het een hele normale moederdag (zoe zou dat nou toch komen hahaha) maar we zijn wel bij mijn mams langs geweest. Wij verheugen ons op de een of andere manier toch mer op vaderdag hahaha! 😀 😉

  2. Wat lief! Ik word altijd zo emotioneel van dat soort cadeautjes 😀 Zo’n bolletje klavertje 4 heeft bij ons toen gezorgd voor klavertje5 😉 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.