Griezelfeest

…hahaha het lijkt er wel weer op maar ach het valt wel mee.
Ik weet bijna 100% zeker dat ze nooit op mijn log of site kijken dus ik kan hem wel vast plaatsen.
Vrienden van ons zijn dit jaar 13 jaar getrouwd xc3xa9n de mannelijk helft wordt volgende week 40.
Daarom geven ze een feestje zaterdag. Ik heb weer even lekker gephotoshopt Dat was wel een tijd geleden zo’n “projectje”. Ik ben er wel tevreden mee eigenlijk. Nou alleen nog de goedkeuring van de andere koppels afwachten.

Ik wil hem minimaal op A3-formaat uit (laten) printen. En ik vrees dat groter hier in de buurt ook niet makkelijk haalbaar is.

14 gedachten over “Griezelfeest

 1. Ziet er goed uit zeg. Bij ons aan de zaan (lijkt wel een liedje) zit Vos-repro. Daar heb ik de poster van Ivor en Rianne laten afdrukken op posterformaat. Misschien iets voor jou? Ik moet ergens nog wel ‘t E-mail adres hebben…..

 2. Ziet er goed uit zeg. Bij ons aan de zaan (lijkt wel een liedje) zit Vos-repro. Daar heb ik de poster van Ivor en Rianne laten afdrukken op posterformaat. Misschien iets voor jou? Ik moet ergens nog wel ‘t E-mail adres hebben…..

 3. Wat leuk! Mijn beste vriendin trouwde bijna 4 jaar geleden met mijn buurjongen (goed gekoppeld he?) en zij hadden geen trouwkaarten, maar trouwposters gemaakt. Daarop de film: “When Renxc3xa9 married Crista…” Ze poseerden zelfs net als Tom Hanks en Meg Ryan! 😀

 4. @ As- Ik heb hem al laten afdrukken op A3. Ik moet hem nog wel ophalen morgen. Ben wel benieuwd eigennlijk. Die poster op jullie raam was dat ook niet A3 formaat?

  @Rob- Jij bent een echte huwelijksmakelaar 😉 Leuk idee 8)

 5. harstikke gaaf geworden dinie!
  denk dat ze het cool vinden, maar hoop dat ze inderdaad niet google-en op jullie naam

 6. harstikke gaaf geworden dinie!
  denk dat ze het cool vinden, maar hoop dat ze inderdaad niet google-en op jullie naam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.