Baalbeque

Na een heel gezellig BBQfeestje met mijn ouders bij ons in de tuin, heeft mijn moeder per abuis mijn fototoestel van de tafel gemaaid. Toen ze de tafel schoon wilde vegen. . Daar baal ik wel van. Hij doet het nog wel, alleen is er een stukje van het klepje van de batterijen afgebroken en nu doet hij het dus alleen nog als je het klepje tegen de batterijen aangedrukt houdt. En iedere keer moet je opnieuw de datum invoeren. En even een klepje vervangen? Forget it. Dat stukje dat is afgebroken zit aan de hele behuizing van het apparaat vast . Nou zal het vast wel vergoed worden door de verzekering, maar hoe lang gaat dat verhaal duren, Ik weet wel dat ik alvast een nieuwe ga uitzoeken want ik kan echt niet meer zxc3xb3nder .

13 gedachten over “Baalbeque

 1. ai… das echt wel waardeloos… Verzekeringsverhaal.. duurt lang… zucht.. ongeluk zit in een klein hoekje..! 🙁
  gr, Astrid
  (hoe is het met de bakfiets??)

 2. Bakfiets is in aanbouw maar het is idd erg karig de beschrijving (zie de foto aldaar). MAar het komt wel goed. Edwin heeft neiot zoveel tijd gehad de afgelopen week. Dus komt vast goed. 😀

 3. Ben heel benieuwd hoor! Lijkt me ontzettend leuk! Wij balen zo van onze fietskar, wie weet is dat wat! Een kindje bij Bridget uit de klas (zn ouders, dan he) hebben ook sinds kort 1, maar das een hele dure… 🙁 Maar misschien wel eens iets om te testen. Moet je wel goed kunnen zitten? Of zou je er iets in kunnen frxc3xb6belen, denk je?

 4. Ik denk dat je er wel een stoeltje in kunt vastzetten oid. Maar je moet wel hxc3xa9xc3xa9l handig zijn, die verkoper had niks overdreven hoor. Dus als je nog nooit een fiets hebtg gerepareerd (lees uit elkaar hebt gehaald xc3xa9n het allerbelangrijkste: weer in elkaar hebt gezet) dan iws het erg meoilijk. Er zitten ook nogal wat niet standaard onderdelen op. EN er staat ook nergens welk schroefje waarvoor bestemd is, dus Edwin telt zich het rambam en gokt af en toe wat. Maar goed het scheelt wel 1300 euro natuurlijk. Je kunt geloof ik ook door een bep. fietsenmaker in elkaar laten zetten . Staat ook op die site http://www.bakfietsweb.nl

 5. Oh wat is dat balen zeg 🙁 Je camera stuk, daar zou ik ook niet aan moeten denken. Nu helemaal niet meer nu ik zo’n goeie heb 😕 Zou je niet met een stukje tape er strak overheen wat kunnen doen? Je mag die ‘ouwe’ canon anders wel van me lenen, hij is alleen wel ietsje trager.

 6. Ja dat ga ik wel proberen met plakband maar ik vrees dat er te veel druk op dat klepje staat. Maar goed. Beter iets dan niets. Bedankt voor het aanbod. Gelukkig heb ik ook op mijn filmcamera nog een redelijke foto-optie alleen is de kwaliteit een beetje minder en de kleuren zijn een beetje paars. Nou ja we zien het wel. En dan net nu die aldi het ook heeft opgegeven . Het zit ook niet erg mee mt die camera’s hoor. Die oudste van ons was ook gevallen in het ziekenhuis twee jaar geleden. En die andere heeft mijn zus nu. Ze zijn ook wel heel gevoeling hoor die digi’s 😕

 7. Ja dat ga ik wel proberen met plakband maar ik vrees dat er te veel druk op dat klepje staat. Maar goed. Beter iets dan niets. Bedankt voor het aanbod. Gelukkig heb ik ook op mijn filmcamera nog een redelijke foto-optie alleen is de kwaliteit een beetje minder en de kleuren zijn een beetje paars. Nou ja we zien het wel. En dan net nu die aldi het ook heeft opgegeven . Het zit ook niet erg mee mt die camera’s hoor. Die oudste van ons was ook gevallen in het ziekenhuis twee jaar geleden. En die andere heeft mijn zus nu. Ze zijn ook wel heel gevoeling hoor die digi’s 😕

 8. Zo, zet jij gewoon ff lekker twee dezelfde reacties achter elkaar neer om te vullen hahaha:D Balen van je camera joh, maar het is gauw moederdag!? Je zal je eigen moeder dit jaar wel geen camera cadeau doen zeker? 😉

 9. Hee! Bedankt voor je reactie..! Mn schoonvader is fietsenmaker! Binnenkort weer langssurfen. Alleen ik ben erg pro… Erik minder 😕
  Zie een bakfiets echt wel zitten!
  (en de 1300 EURO korting ook, zeg maar…)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.