Sabine 12 jaar

Na de nodige voorbereidingen, zoals gewoonlijk;) heeft Sabine gisteren haar 12e verjaardag gevierd. Met als thema dit jaar: Grease.

Haar uitnodiging was weer erg leuk om te maken:D.

klik voor groter

Ook op de taart heb ik me deze keer flink uitgeleefd. Maar ik ben wel een beetje trots op mezelf. Hij is wel niet technisch perfect gekleid (ga ook zeker een keer een workshopje doen), maar in totaal was hij wel heel leuk geworden. Sabine was helemaal happy ermee.

klik voor groter Dinsdag was ook een grote dag voor haar, want ze kreeg highlights in haar haar. Speciaal voor het Grease-effect.Ook haar kleding was aangepast aan het thema. Ik had deze keer gewoon een leren jasje gekocht en daar achterop "Pink Ladies" gemaakt met strass-steentjes. Ook haar hemdje helemaal in stijl met "Tell me about it STUD" erop. Ze was alweer helemaal gelukkig. ("Nog maar drie dagen en dan mag ik ze aan!!!")

 

 

 

Vandaag moesten de dametjes weer naar school. Dat viel even vies tegen na twee weken heel lang uitslapen. En ze lagen er natuurlijk ook niet al te vroeg in gisteren. Vooral Laura was niet uit bed te krijgen.

2 gedachten over “Sabine 12 jaar

 1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sabine….Wow… wat is ze een mooie meid!
  Ze word echt groot, een echte meid, en die uitnodiging is werkelijk geweldig, net als de taart en haar kleren….Heerlijk dat ze zo;n leuke dag heeft gehad….

  Ik hoop dat het vandaag ook een beetje mee viel voor ze toen ze weer naar school moesten, dat zal vast wel een beetje tegen vallen na een leuke vakantie en een leuke verjaardag….

  Liefs,
  Linda

 2. Wat een leuk thema! Stoere meid hoor 😉 En die taart vind ik echt helemaal top! Hoezo technisch niet perfect?! Nee hij is beter, geweldig zelfs :))

  Gefeliciteerd met je verjaardag Dinie! Maak er een gezellig feestje van, maar dat zal wel goedkomen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.