De Bakfiets…..

…..is vandaag geleverd.
Vanmorgen om half 8 stond hij (keurig van te voren gemeld hoor) voor de deur.
Het was idd een echt bouwpakket. Ewdin staat nu in de schuur met zijn handen nog net niet in zijn haar (dan lukt het helemaal niet namelijk ). Het valt hem geloof ik wel een beetje tegen . We hadden een mailtje ontvangen dat de beschrijving heel summier was en dat je hxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9’l handig en heel technisch moest zijn. En Edwin vond toch zeker wel dat hij dat was. .
Maar het is nogal puzzelen tussen welk boutje bij welk moertje etc…..hoort. Maar zoals ik het nu zie zit ie al aardig in elkaar……

7 gedachten over “De Bakfiets…..

  1. Dat krijg je nou he, met twee (drie) meiden thuis. Krijgen nu nooit eens technisch lego voor hun verjaardag waarbij je ze moet helpen met het in elkaar zetten. Ivor heeft zichzelf daarom in legoland getrakteerd op een heuze techn.lego-motor. šŸ˜‰

  2. Dat krijg je nou he, met twee (drie) meiden thuis. Krijgen nu nooit eens technisch lego voor hun verjaardag waarbij je ze moet helpen met het in elkaar zetten. Ivor heeft zichzelf daarom in legoland getrakteerd op een heuze techn.lego-motor. šŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.