Supportreunie

Het was me weer het weekendje wel.
Zaterdagochtend hebben we Laura even afgeleverd bij opa en oma en zij Edwin, Sabine en ik naar Utrecht gereden.
De beurs zelf vonden wij niet heel spectaculair maar ze hadden weer leuke dingen voor de kinderen. Er was een clown op stelten, Pippi, de meidengroep Party’s Cool traden ook nog even op en ze kreeg heel veel kleine attenties. Sabine vond het erg leuk om naar de sportdemo’s (tennis, hockey, zitvolleybal te kijken. Ze was gebiologeerd door de sporters en wat ze allemaal deden. We kwamen ook nog haar oude “aanbidder” Bart tegen. Zo schattig. Ze ging naast hem staan en hij roept met overslaande stem: “Heeeee Sabine, nu is mijn dag weer helemaal goed”. Maar 1 keer per dag is waarschijnlijk wel genoeg want toen ze een uurtje later naast hem ging staan bij het Jeu de Boulen vroeg hij aan haar of ze soms achter hem aanliep de hele dag. Hahaha. Een echte puber dus…!
Om half 3 zou er een rolstoeldansdemo komen en heel verrassend kwam Corrie (de rolstoeldansjuf) toch nog op tijd. Er was verder niemand van de groep meer. De rolstoeldansgroep uit Almelo gaaf nu en demonstratie. Goed hoor, daar dansten ze zelfs al echte ballroomdansen. Al waren die kinderen gemiddeld wel een stuk ouder. Sabine heeft samen met Corrie nog wel even meegedanst (en ook nog samen met mij even). FILMPJE: 1 en 2
Daarna wilden we naar huis gaan, maar toen zagen we Gerralda en haar ouders en zusje nog. Daar hadden we nog wel het xc3xa9xc3xa9n en ander mee te kletsen .
Verder hebben we nog heel veel bekenden gezien, altijd gezellig. Alleen hebben we geen bijzondere goede ideexc3xabn opgedaan deze keer.
‘s Avonds hadden we een etentje met familie (van mijn kant), het was heel gezellig en lekker gegeten. Edwin had mijn conditie overgenomen van vorig weekend dus die had het om 11 uur wel gehad. Ik mocht van hem nog wel even mee stappen met de rest van de jongere generatie naar de Balustrade. Ook erg gezellig. Alleen is deze kroegtijger nu wel even helemaal gesloopt. Ik lag om een uur of kwart over 3 pas in bed. Op het allerlaatste moment kwamen er nog een paar oude bekenden binnen die ik jaren niet had gesproken en buiten het “oudejongenskrentenbrood” moesten we ook even bijpraten over andere belangrijke gebeurtenissen in onze levens. Van ons familiegroepje was ik dus de laatste die naar huis ging. Haha en ik ben nog wel de oudste.
De meiden sliepen bij opa en oma en een vriendin van mijn moeder paste op. Vanmorgen (nou ja middag dan) hebben we ze weer opgehaald om te gaan zwemmen in Heliomare.
Het was redelijk volle bak. De liefde van Bart is echt over hoor . Hij kwam het zwembad in zwom naar Sabine toe en zei: “wat kom jij hier nou weer doen”. Maar gelukkig was Sabine niet heavenly in love met hem. En ze heeft gewoon heerlijk met een paar andere meiden gespeeld in het diepe.
En nu zit ik maar even lekker uit te zakken achter de pc. Ga zo nog ff een paar logjes af en dan even verder mijn “roes” uitslapen. Morgenochtend mag ik weer naar de tandarts. Dan wordt als het goed is de definitieve kroon geplaatst.
Hieperdepiep. Gelukkig deze keer geen anderhalf uur hakken en zagen. Goh wat had ik een zere kaak.
(mijn aldicameraatje is overleden vrees ik . Op de beurs deed ie al raar. Gelukkig had Tanja haar camera mee (zonder kaart) en hebben we mijn kaart daar even in gestopt zodat we toch nog een paar foto’s konden maken van de meiden samen, ze hadden een hoop lol.)

6 gedachten over “Supportreunie

 1. Wat grappig dat jullie zoveel bekenden tegenkwamen op de beurs. Dat zullen wij straks ook wel krijgen als Mika eenmaal op school zit πŸ˜‰ Wij beginnen net aan dit hele avontuur! En wat kunnen jongens toch botte boeren zijn he, hahaha, maargoed dat het Sabine niet interesseerde verder πŸ˜‰ En welterusten, je zult het vast nodig hebben πŸ˜€ 8)

 2. Nou das nou wel heel lullig, we hebben elkaar echt gemist. πŸ™ We hebben ook bij het dansen gekeken, en bij Carl hahaha was wel lachen. Een heleboel niet kunnen vinden, omdat die letters en de plattegrond zxc3xb3 klein zijn. πŸ˜• We waren dood toen we thuis kwamen, nog steeds niet helemaal terug. Heel vermoeiend zo’n dag handmatig rijden xc3xa9n kletsen met de vele bekenden. Wel heel leuk πŸ˜€

 3. Jammer hoor. Ja CArl, ik moest ff denken. Wat is dat trouwens een klein kereltje niet. Dat lijkt veel meer op tv hahaha.
  Ik vond het deze keer ook een aardig doolhof. Ik dacht trouwens wel 1 keer dat ik je zag alleen de haarkleur klopte niet. Je hebt toch niet weer geverfd hxc3xa8?
  πŸ˜‰ Of was je in een nacht wit geworden?

 4. Hahaha nee hoor, al krijg ik wel witte haren van jackie πŸ˜‰ Ja die Carl is klein, maar wel aardig, jack heeft een cd gekregen. Ik denk muziek van “Nedeland in beweging” Nee hoor, alleen maar deprimerende stemmen, i heb niet eens naar de tekst geluisterd. Misschien vond hij Jack txc3xa9 vrolijk, ze was aa het dollen met rolstoelmeerdaagse mannen. πŸ˜€
  We hebben ook nog naar jullie uitgekeken, maar nxc3xa9t de hoek om waarschijnlijk.

 5. Hahaha nee hoor, al krijg ik wel witte haren van jackie πŸ˜‰ Ja die Carl is klein, maar wel aardig, jack heeft een cd gekregen. Ik denk muziek van “Nedeland in beweging” Nee hoor, alleen maar deprimerende stemmen, i heb niet eens naar de tekst geluisterd. Misschien vond hij Jack txc3xa9 vrolijk, ze was aa het dollen met rolstoelmeerdaagse mannen. πŸ˜€
  We hebben ook nog naar jullie uitgekeken, maar nxc3xa9t de hoek om waarschijnlijk.

 6. En ik had Edwin nog wel vantevoren gewaarschuwd πŸ˜‰ hahaha dat we twee hele gekke dames konden tegenkomen, zodat ie niet al te erg zou schrikken πŸ˜‰ 8) .
  Maar als jullie het rolstoeldansen hebben gezien moeten wij er ook zijn geweest van twee uur tot aan het eind van de dansdemo waren we daar. Sabine was samen met Corrie aan het dansen aan het eind 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.