De tulpentrutjes op stap

Het was (voornamelijk mijn) de bedoeling een avond er van te maken met een behoorlijk nederlandsgehalte. Ze “mogen” hier tenslotte nog maar 4 en een halve week vertoeven voordat ze aan hun tripje van anderhalf jaar gaan beginnen. Maar helaas was het erg rustig om en nabij het Rembrandtplein. Maar het ontbreekt bij ons nooit aan gespreksstof dus ach, gezellig was het absoluut. Maar het smartlappen cq feestgedruis is niet helemaal gelukt. Alleen bij Peter Beense was het vol maar ja….dat is zo gebeurd. Ook gezellig alleen was er ook Karaoke en dat wisselde af met de heel goed zingende barkeeper. Maar die Karaookjes waren echt heel erg. Hof van Holland was zo goed als leeg en geen gezang der barheren. Ook cafxc3xa9 Los was erg tam. We hebben wel lekker gegeten en bijgekletst. Het was al veel te snel tijd om Jook d’r laatste trein te halen. Die ging om 0.17. Ik dacht dat mijn trein om 2 over half ging, maar helaas….. die van 23.52 was helaas al weg en de volgende ging om 1.06…(!)
Ik ging maar ff smsen naar Joke want ja wat anders te doen op een leeg Centraal. Ik zag al met een half oog dat er een jongen van een jaar of 20 liep te dralen vlakbij. En ik hoor (met ook een half oor) hem vragen: “waar moet je heen?” maar ik voelde me niet aangesproken op dat moment. Sms’je verzonden en ik kijk op, lacht hij heel lief naar me en vraagt opnieuw: “Waar ga je naartoe?” Ik was helemaal perplex maar zei nog wel: “Naar de trein” om er maar gauw vanaf te zijn. Maar hij liep me na en zei: “nee, waar moet je naartxc3xb3e? Toen ging gelukkig mijn gsm en belde Joke om me een beetje door de wachttijd heen te loodsen. Hahaha wat een lol. Ik zat dichter bij de leeftijd van zijn ouders dan bij die van hem. Maar goed, deze ouwe doos heeft ook weer een boost voor haar ego gehad .

6 gedachten over “De tulpentrutjes op stap

  1. Wauw, spannend avondje zo, hahaha! Wij zijn al een jaar ofzo niet meer in A’dam uitgeweest. Wordt wel weer eens tijd 😉 Prettig weekend!

  2. Ik had al van Joke begrepen dat het rustig was aan het smartlappenfront 😉 Ach kan je de 20e bij ons meespringen, en brullen als je dat wil. 😀 8) . Groet aan Edwin en de meiden.
    Peet

  3. En het ergste was nog dat de trein waar ik in zat om deze tijd ook in Castricum bleek te stoppen. Hadden we gewoon in de trein verder kunnen kletsen! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De tulpentrutjes op stap

Het was (voornamelijk mijn) de bedoeling een avond er van te maken met een behoorlijk nederlandsgehalte. Ze “mogen” hier tenslotte nog maar 4 en een halve week vertoeven voordat ze aan hun tripje van anderhalf jaar gaan beginnen. Maar helaas was het erg rustig om en nabij het Rembrandtplein. Maar het ontbreekt bij ons nooit aan gespreksstof dus ach, gezellig was het absoluut. Maar het smartlappen cq feestgedruis is niet helemaal gelukt. Alleen bij Peter Beense was het vol maar ja….dat is zo gebeurd. Ook gezellig alleen was er ook Karaoke en dat wisselde af met de heel goed zingende barkeeper. Maar die Karaookjes waren echt heel erg. Hof van Holland was zo goed als leeg en geen gezang der barheren. Ook cafxc3xa9 Los was erg tam. We hebben wel lekker gegeten en bijgekletst. Het was al veel te snel tijd om Jook d’r laatste trein te halen. Die ging om 0.17. Ik dacht dat mijn trein om 2 over half ging, maar helaas….. die van 23.52 was helaas al weg en de volgende ging om 1.06…(!)
Ik ging maar ff smsen naar Joke want ja wat anders te doen op een leeg Centraal. Ik zag al met een half oog dat er een jongen van een jaar of 20 liep te dralen vlakbij. En ik hoor (met ook een half oor) hem vragen: “waar moet je heen?” maar ik voelde me niet aangesproken op dat moment. Sms’je verzonden en ik kijk op, lacht hij heel lief naar me en vraagt opnieuw: “Waar ga je naartoe?” Ik was helemaal perplex maar zei nog wel: “Naar de trein” om er maar gauw vanaf te zijn. Maar hij liep me na en zei: “nee, waar moet je naartxc3xb3e? Toen ging gelukkig mijn gsm en belde Joke om me een beetje door de wachttijd heen te loodsen. Hahaha wat een lol. Ik zat dichter bij de leeftijd van zijn ouders dan bij die van hem. Maar goed, deze ouwe doos heeft ook weer een boost voor haar ego gehad .

6 gedachten over “De tulpentrutjes op stap

  1. Wauw, spannend avondje zo, hahaha! Wij zijn al een jaar ofzo niet meer in A’dam uitgeweest. Wordt wel weer eens tijd 😉 Prettig weekend!

  2. Ik had al van Joke begrepen dat het rustig was aan het smartlappenfront 😉 Ach kan je de 20e bij ons meespringen, en brullen als je dat wil. 😀 8) . Groet aan Edwin en de meiden.
    Peet

  3. En het ergste was nog dat de trein waar ik in zat om deze tijd ook in Castricum bleek te stoppen. Hadden we gewoon in de trein verder kunnen kletsen! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.