Gekroond

Dat was echt even flink afzien vanmorgen. In plaats van een half uur heeft ze me ruim anderhalf uur geplaagd. Ik schoot bijna het plafond in als ze voor de zoveelste keer de “stomp ” moest droogspuiten. En hij moest wel een keer of zes bijgewerkt worden.
Gelukkig hebben we (ja zelfs ik, noem het galgenhumor) nog wel gelachen. Mijn alatste woorden tegen haar waren wel: “nou jij maakt vrienden”
Ik was even bang dat ik een hele tijd nog met zenuwpijn zou zitten omdat het erg dreinde toen de kroon er net op zat, maar al toen ik thuis kwam was het afgezakt en nu voel ik niks meer.
Voorlopig ben ik weer even klaar. We vonden allemaal wel dat het zonde was dat er nog zo’n zwartgevuldekies tussen zat, maar ik vond het voor dit jaar wel welletjes .

3 gedachten over “Gekroond

  1. Hahaha, ik lag niet om jouw pijn hoor, maar omdat ik pas bij de 1e smiley besef dat dit over de tandarts moest gaan! 😀 Ik dacht dat het over Laura ging die haar moeder weer eens aan het ‘stompen’ was ofzo 😀
    Dat droogblazen vind ik ook altijd vreselijk 😕 Was je niet verdoofd? Of vond je dat zelf niet nodig, die hard (spreek uit daj hard);)
    Je had ook kunnen denken; doe dan gelijk maar die ene kies ook, dan had je het gehad. Maar ik kan me voorstellen dat je het wel weer even genoeg vind zo 8)

  2. Hahaha ja ben niet echt duidelijk daarover.
    Laura heeft vandaag alleen Sabine maar “mishandeld”. En idd ik was vandaag die hard, maar die verdoving vind ik ook zo’n waardeloos iets. Zo’n kwijlbakkes een paar uur lang. Ik had ook niet verwacht dat dat zo’n 6 keer herhaald zou worden. Ze moest steeds weer wat aanpassen. Mijn andere kroon jaren geleden zat volgens mij in xc3xa9xc3xa9n keer goed. En voor die “ene kies” had ik dan wel weer een nieuwe afspraak moeten maken hoor. No thanks 8) 😀

  3. Tsjonge, had ze niet meteen die zenuw even izjn nek om kunnen draaien? Hebben ze bij mij, voor ik mijn kronen kreeg, wat jaartjes terug al gedaan. Ook geen pretje, maar telkens als er nu iets aan mijn kroon moet gebeuren…geen centje pijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.