Een feestje

We hadden een dubbel feestje zondag. Iv wordt aankomende zaterdag 40 en dochter R. werd 12. We waren de eersten en lange tijd de enigen die morgen. Dus gezellig en eindelijk tijd om te kletsen wat meestal nΓ³Γ³it lukt op verjaardagen.
Ik hoop dat het ‘s middags niet al te erg uit de hand is gelopen.
Een kleine compilatie want ik had zowaar mijn minidigi in mijn zak.

‘s Middags zijn we even wezen uitwaaien (het was nog een pittig koud windje, zeker als de zon even weg was). We hebben de hertjes onze overdatummige soepstengels gevoerd. Ze vonden het heerlijk. Ook de eendjes zijn niet vergeten daar.

We waren van plan om nog even naar de Lentemarkt te gaan in het dorp, maar Sabine wilde liever met Lars buiten spelen dus ach….

Ik ben maar de koffer gaan inpakken voor de geplande volksverhuizing van onze grote smurf.

7 gedachten over “Een feestje

  1. ‘t was zeker even gezellig bijkletsen, dat was ‘s middags echt niet meer gelukt. Het was druk maar ook erg gezellig en de twee lieverds zijn erg verwend, dus op naar Denemarken en Rianne spaart door voor een dig. camera. Wat heeft Sabine overigens een heerlijk weer he, wel fris maar een heerlijk zonnetje, dat doet altijd gezellig aan, ben benieuwd hoe ze ‘t heeft gehad….we horen en zien ‘t nog wel. Fijne dag nog!

  2. Dat scheelt weer, idd altijd lastig om bij te kletsen op een feestje πŸ˜€ Wat leuk Laura zo achterop bij Sabine! We willen voor Mika zo langzamerhand ook eens in de rondte gaan kijken voor zo’n mooie fiets πŸ˜‰ πŸ˜€
    Gaat het nog een beetje met Sabine “op afstand”? πŸ˜‰

  3. @ Abby- Zo’n fietsje kun je ws aanvragen via wvg. Ze zijn niet al te goedkoop. Wij kregen deze niet meer vergoed omdat ze ook al een handbike had (logisch ook) en hebben hem tweedehands gekocht, maar als je een nieuwe wilt kopen van dit soort dan betaal je je blauw. je moet maar eens kijken op http://www.huka.nl of http://www.inca-techniek.nl/

    @ Emmelinda- natuurlijk mis haar vreselijk maar ach….zij heeft erg veel lol en ik heb “niks” te doen ‘s morgens en ‘s avonds. Dus laat ik er maar van genieten πŸ˜‰ . Wat niet wegneemt dat ik bijna niet kan wachten om haar morgenmiddag weer in mijn armen te sluiten πŸ˜‰ . Het gaat ook best wel hard morgen is ze er weer.

  4. Waaah! Dat was schrikken,wat een prijzen πŸ™ Eerst dacht ik nog dat ik niet goed zag waar de komma stond door dat kleine lettertype bij de prijzen. Maar wel bedankt voor de links, daar kan ik wel wat mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.