Kiespijn

Ooooooooh wat is dat erg!
Ik ben meteen nadat ik klaar was bij de tandarts naar mijn ouders gegaan waar Laura lekker lag te tukken. Eindelijk lekker weer eens onder de zonnebank. Om mijn computernerdkleurtje eens weg te werken. Ik was om kwart voor 3 eindelijk klaar. Ik heb nu twee noodkronen ipv 1 want die ervoor zat was ook niet veel meer. Dan maar twee vliegen in één klap, toch? Ik had een fikse verdoving maar af en toe gierde er toch een zenuwtje. ;'(En die voelde ik aan het einde van mijn zonnebad ook (ik werd er nl wakker van vóórdat de lampen uitgingen). Ik had even een paar paracetamolletjes genomen maar dat werkt dus niet echt. Nu heb ik ff een paar Aleve-jes thuis genomen en ik hoop echt dat die heel snel gaan werken want ik gier… .

4 gedachten over “Kiespijn

  1. Ai, dat is heel naar 🙁 Ik hoop voor je dat het vanavond wel wegtrekt. En 15:15 pas klaar, je zal ook wel kramp in je kaken hebben 😕

  2. Hahaha het is al een heel eind weggetrokken al logjeslezend 😉 En idd kramp in mijn kaken, Ik kwam bibberend uit die stoel. Niet van angst maar van inspanning denk ik, hahaha 😀

  3. Ja ik zit zwaar aan de naproxen en heerlijk last van maagzuur. Maar het enige wat ik blijf voelen is de kramp in mijn kaken. En onze tandartsexpert Edwin zegt dat dít nog wel een paar dagen kan duren 😉 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.