Vroeger……

Tja af en toe denk ik met weemoed terug aan de tijd dat ik nog werkte.
Niet dat ik de vroege werktijden mis. Of de stressvolle werkzaamheden. Maar wel de verbroedering die er soms was met alle collega’s en de lol die we vaak hadden onderling.
Ik moet regelmatig denken (en heb het ook vele malen verteld aan wie het maar horen wilde) aan een heerlijk verhaal van een heerlijke naieve en xc3xa9xc3xa9n van mijn favoriete collega’s. Erich kwam in dienst toen ik in het ziekenhuis lag om te herstellen van mijn blinde darm operatie. Maar gelukkig was er nog genoeg te doen nadat ik weer hersteld was. Anders hadden we vele hilarische momenten gemist.
Het was hartje winter en E. ging vaak even thuis eten geloof ik. Hij was in elk geval op de fiets weg geweest. Op de terugweg was hij op xc3xa9xc3xa9n of andere manier met zijn wiel tegen de stoeprand aangereden en omgevallen. Maar hij kreeg het dus voor elkaar om precies met zijn hand in een hondendrol terecht te komen. Hij kwam diepongelukkig binnenlopen en vertelde het verhaal met een zuur gezicht. Onderwijl kleedde hij zichzelf uit en gooide zijn jas en overhemd gewoon de container in. Hij vond het vreselijk. Ik was op dat moment niet meer aanspreekbaar en ben nu bijna wxc3xa9xc3xa9r hardop aan het lachen. Gelukkig had hij nog een giletje aan en dat was dus het enige wat hij nog droeg die middag. Elke keer als ik naar hem keek barstte ik weer in lachen uit. En reken maar dat het ook in ons kantoortje koud was. Er was een loket en een deur in dit gebouw en als die opengingen allebei zat je gewoon buiten hoor. Ik zie hem echt nog zo zitten in dat giletje van hem. Wat een giller was dat.

Ha en ik heb zelfs nog een foto gevonden waar ik samen met hem opsta tijdens een spaanse borrel.
Nee zulke jurken draag ik normaal geproken niet

10 gedachten over “Vroeger……

  1. Jammer hoor, die jurk staat je namelijk best leuk πŸ˜€ En gatver, die lucht blijf je ook de hele dag ruiken, hondestront πŸ˜› Maar wel lachen πŸ˜€ πŸ˜€

  2. Hahaha ik ben het met Abby eens…die jurk staat je anders best leuk πŸ˜€
    Maareh..grinnik…het is niet te geloven. Zoiets kon mij ook overkomen. Plek genoeg om te vallen maar ik zou er middenin vallen hahaha πŸ˜‰ Ik kan me dus goed voorstellen dat je er weer om moest lachen toen je dit aan het typen was πŸ˜‰

  3. Ja hallo dames, nu is dat wel weer in maar 10 jaar geleden niet hoor πŸ˜‰
    Het zou trouwens ook typisch een kunstje voor mij zijn, maar leedvermaak is ook leuk!!!! πŸ˜‰ En zoals hij in zichzelf zat te mopperen de hele dag. Gillen, xc3xa9cht!

  4. bedankt voor je reactie haastige spoed is zelden goed en die 2 dezelfde foto s waren mij dus niet opgevallen…tekort aan nachtrust zullen w emaar zeggen jeremy van 9 jaar is al een paar weken aan het spoken snachts wordt tegen 00.30 wakker en komt met geen mogelijkheid in slaap en ik dus ook niet meer maar ok kep nu homeopatische druppels gekocht en duimen maar….sabine komt dus vanmiddag weer thuis?

  5. Hahahaha Zo op de foto heeft ie daar idd wel wat van weg, maar in het echt niet zo dacht ik. Ga meteen es kijken op google hahaha, dat is al zo lang geleden. Was dat niet de man van Manon Thomas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.