Van korte duur

…was ons uitstapje naar het zwembad, althans voor Laura en mij dan. Helaas kwamen we er bij de kassa achter dat er alleen kinderen van 7 tm 12 jaar naar binnen mochten. Het was ook niet erg handig met omkleden. Geen EHBOruimte met brancard aanwezig. De jiongen bij de kasse (bkleek achteraf nieuw te zijn) verzekerde ons dat Sabine kon liggen in de invalidenkleedruimte. Ja hahaha daar was een babyverschoonopklaptafel waar zelfs Laura nog amper op kan. Uiteindelijk mochten we Sabine in het kantoor omkleden met een kleed en handdoek op de tafel. Illegaal want van de directie mocht dat geloof ik niet. Voor de “uitreis” zou hij vanuit de sporthal een verrijdbare brancard regelen. Volgende keer even bellen en dan wirdt het van te voren geregeld. Gelukkig maakte Laura niet teveel stennis dat ze niet mee mocht zwemmen want ze had er veel zin in. Wat het ook makkelijker maakte is dat we morgen weer gaan zwemmen in Heliomare.
Om kwart over 8 ga ik ze weer ophalen. Dan kunnen we nog even nakletsen met Fenna, Sanne en hun ouders.
Dan ga ik nu maar vast even wat logjes doornemen. Laura ligt heerlijk op mijn bed naar een K3-dvd te kijken.

7 gedachten over “Van korte duur

 1. Pffff wat een gedoe zeg! Hopelijk ging het bij het ophalen wat soepeler. Is het zwembad van Heliomare in het weekend gewoon vrij om te zwemmen? En op bed tv kijken, dat vindt Mika ook altijd heerlijk ‘s ochtends bij ons op bed. Hij vraagt wel steeds wanneer hij een tv krijgt op zn kamertje 😀 😀 😀

 2. Ik heb geen idee of je op Heliomare ook kunt vrijzwemmen. We waren nu in de Waterakkers in Heemskerk. Daar waren we wel eens geweest toen Sabine en jaar of twee was, maar toen kon ze nog gewoon op de babyverschoontafel.
  HEt was op zich goed geregeld door de “badmeester”. Hij had nu een tafel geregeld op het invalidentoilet en dat ging prima. Volgende keer bellen we van te voren en dan zorgen ze dat het geregeld is als we komen. Heel behulpzaam en welwillend hoor. 😀 Dat is ook wel eens anders.

 3. Fijn dat het toch nog zo geregeld kon worden, wat zou het anders een teleurstelling zijn voor Sabine.

  Eigenlijk is het toch te gek voor woorden dat er met de minder validen medemens zo slecht rekening gehouden wordt! Ik kan hier nog steeds pissig over worden. Een aangpaste kleedruimte in openbare zwembaden en toilet voor gehandicapten, zou toch standaard moeten zijn.

  Enfin, laat ik me maar niet verder opwinden, want dan lig ik straks met kabouter Kandelaar ogen in mijn bed 😉

  Heeft Laura helemaal geen stennis geschopt dat ze niet mee mocht gaan zwemmen? Lief kind, dat ze tevreden is met K3…plopperdeplop ;))

 4. Niet opwinden hoor. 😉 Zonde van al dat bloed 😕 .
  Er waren keurige kleedkamers en toiletten hoor, alleen Sabine kan helemaal niet staan en het is wel handig (vooral voor onze rug) als ze dan kan liggen bij het verschonen.
  Met Plop zijn mijn dames niet zo tevreden. Op tv willen ze dan altijd zappen. Maar in het theater vinden ze (of sabine dan , laura is nog nooit geweest) het wel weer leuk.
  Maar K3 maakt alles bijna goed 😉

 5. Ik bedoelde eigenlijk dat je vertelde dat Laura niet zo boos werd omdat jullie morgen in Heliomare gaan zwemmen, vandaar dat ik vroeg of dat ook in het weekend was 😉 😀
  En toch wel fijn dat die mensen idd zo hun best voor jullie wilden doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.