Carnaval

Ik had net een heel verhaal getikt en toen ik klikte op een link was ik alles weer kwijt. Dus dat houden jullie nog tegoed (of niet ) Ik moet nu koken want we moeten om 7 uur alweer in het zwembad ligen om te discozwemmen

14 gedachten over “Carnaval

 1. wauw wat zien ze er mooi uit!
  Yael is al helemaal jaloers, die is nl helemaal gek van dolfijnen en orkas. ga het snel zelf een proberen al ben ik niet zo’n kanjer in tekenen haha.

  groeten Lous

 2. tjee zeg mooi gedaan? leer mij dat ook even zeg vooral die met de orka!!…schitterend 😀
  gebruik je orginele sminck?
  dat wil ook een keer gaan halen maar weet niet zo goed waar.
  die meiden van mij vinden het fantastich om op een woensdagmiddag of andere vrije dag verkleed en gesminkt rond te lopen.

  gr sandra 😛

 3. Ik gebruik waterverfschmink van verschillende merken, laatst heb ik verf besteld bij Grimas, maar ik heb ook een paletje van een ander merk (Superstar) ooit eens gekocht bij een sigarenwinkeltje waar ze ook feestartikelen verkochten. Ik moet je wel waarschuwen dat het vrij prijzig is. Ik geloof niet dat er veel verschil is tussen de twee merken.

  Het zijn trouwens geen orka’s maar dolfijnen. In het boekje stonden ze in zwart-wit dus ik mocht er xc3xa9cht geen andere kelur van maken. Nu zijn het dus orfijnen of dolka’s whatever 😉
  En die van Laura had ik zomaar even verzonnen. Ik had niet het idee dat ze lang stil kon blijven zitten en dat klopte ook. 8)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.