Trouwklucht take two

….het vervolg hiervan
was dus dit.

Nu had ik de mazzel dat het van korte duur was deze dag, maar hierom had ik wel de hele dag de slappe lach kunnen hebben. Nu ik dit weer zo terug zie vind ik het verbazingwekkend dat ik me al zo snel weer kon beheersen. .

Maar wat een klucht, niet. Wij hebben deze dame een kaartje gestuurd vanaf Hawaii met de groetjes van Dennis en Natascha, alias….. . Het was trouwens een erg lief mens hoor. De bode vertelde ons zelfs dat zij nog nooit had meegemaakt dat ze zich vergiste en dat het vandaag dan ook meteen maar helemaal mis ging . Had ze nog de mazzel dat wij daar stonden . Ik ken mensen die daar echt helemaal “pissed off” van zouden zijn. Ik vond het wel een erg grappige draai aan de “ceremonie” geven. Al dat gezemel en gedoe. Nu werd het daardoor een stuk gezelliger

16 gedachten over “Trouwklucht take two

 1. Ik kan het niet goed verstaan, mijn geluid kan ook niet harder ๐Ÿ˜• Maar dat jij in een deuk ligt is niet te missen!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 2. Ik kan het niet goed verstaan, mijn geluid kan ook niet harder ๐Ÿ˜• Maar dat jij in een deuk ligt is niet te missen!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 3. Aj ik kon hem ook niet luider instellen.

  Ze zegt tegen Melissa: (bla bla bla ).”die ring is van Dinie, maar nu is het moeilijk want je moet hem wxc3xa9l aan Dennis geven.”
  Nou toen hxc3ยกd ik het echt niet meer maar dat is wel te zien ๐Ÿ˜€

 4. Oh wat heerlijk, ik heb lekker in een deuk gelegen. Je hebt jezelf nog snel onder controle zeg, zou het mij gebeuren lag ik op de grond ๐Ÿ˜€ Zou ze het gewaardeerd hebben die kaart van Dennis en Natascha?

 5. Oh wat heerlijk, ik heb lekker in een deuk gelegen. Je hebt jezelf nog snel onder controle zeg, zou het mij gebeuren lag ik op de grond ๐Ÿ˜€ Zou ze het gewaardeerd hebben die kaart van Dennis en Natascha?

 6. Jawel hoor ze vond het op dat moment niet zo leuk, maar ze had wel gevoel voor humor.
  Ja het verbaasde mijzelf ook hoe snel ik weer “bijkwam”. Ik kan soms een halve dag na een grap later nog ineens “beginnen”. Grappig is dat mensne vaak mee gaan lachen terwijl ze gee idxc3xa9xc3xa9 hebben waar het over gaat. En dan moet ik altijd nog harder lachen.
  Edwin gaat ook altijd naar mij zitten kijken als ik weer eens de slappe lach krijg. ๐Ÿ˜€ Soms is het wel erg want het kan niet altijd, maar het is zo heerlijk om te lachen. 8)

 7. Jawel hoor ze vond het op dat moment niet zo leuk, maar ze had wel gevoel voor humor.
  Ja het verbaasde mijzelf ook hoe snel ik weer “bijkwam”. Ik kan soms een halve dag na een grap later nog ineens “beginnen”. Grappig is dat mensne vaak mee gaan lachen terwijl ze gee idxc3xa9xc3xa9 hebben waar het over gaat. En dan moet ik altijd nog harder lachen.
  Edwin gaat ook altijd naar mij zitten kijken als ik weer eens de slappe lach krijg. ๐Ÿ˜€ Soms is het wel erg want het kan niet altijd, maar het is zo heerlijk om te lachen. 8)

 8. Haha, heeft ze uiteindelijk bij: neemt u, Dinie enz enz Dennis enz Steeman tot u wettige echtgenoot? wxc3xa9l de goeie naam gebruikt? ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.