Rust

Heerlijk. Een rustig weekend waarin we (sociaal gezien) niets te doen hebben. Even bijkomen na alle verjaardagen en feesten. Morgen gaat Edwin wel weer aan de klus samen met Jos. Ik ben druk bezig om het speelgoed uit te zoeken. Pffff wat een klus. Vanavond komen (of zijn al gekomen) Hannie en Bas weer thuis van wintersport. Ben benieuwd of Naomie nog wat van haar papa en mama wil weten??? Maar dat denk ik wel.
Morgenavond komt er een herhaling van deel 1 van de voorstelling van Guido Weijers “Myosotis”.
Ga weer kijken, zien of ik er weer “in blijf”. . Verder dus geen verplichtingen.
En ook lekker vroeg naar bed want ik zit soms overdag gewoon te knikkebollen.
VInd je het gek. Vroeger meost ik echt om 10 uur gaan slapen wilde ik elke dag om 7 uur op mijn werk fris en fruitig zijn. Werd natxc3xbaxc3xbarlijk wel eens later. Maar dan had ik toch na een week wel de neiging om “klokkie rond” te tukken en lag ik er wel eens om 7 uur al in. Sinds ik de magie van Internet heb ontdekt lig ik meestal niet meer voor enen in mijn bed. En bijslapen? Nauwelijks. Alleen nog toen ik zwanger was van Laura lag ik elke avond hxc3xa9xc3xa9l vroeg in bed. Waarschijnlijk heb ik toen voor de rest van mijn leven vxc3xb3xc3xb3rgeslapen . Helaas kon dat maar. Ik kan nog steeds niet goed tegen laat naar bed gaan. Zit soms zelfs half te slapen achter de pc . Ik zie lijkblijk en loop er meestal als een zombie bij (zoals de gemiddelde computernerd moet je maar denken).
Tijd voor een schoonheidsslaapje (of voor wat er dan ook nog maar te redden valt) op mijn oude dag.

5 gedachten over “Rust

  1. Hoi! Dan wens ik jullie een heerlijk ontspannen weekend! Wij hebben ook -lekker- even niks.. Voelt gewoon alsof ik iets vergeet! 😀

    En dat slapen? Aiaiaiai.. komt met bekend voor.. Lig tegenwoordig later dan (mijn) Erik op bed… Was een van mn goeie voornemens voor 2006: op tijd naar bed… maar ja… welke tijd? 😉
    gr, Astrid

  2. Haha zou mijn verhaal kunnen zijn! 😀 je had het over morgenavond, dat is dus nu. Wij zitten koppensnellers te kijken, dan ga ik daarna wel ff zappen. Rust lekker uit, geniet er even van 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.