K3 prijsvraag

Sabine zeurt me de kop gek (nou ja maar xc3xa9xc3xa9n keer per dag hoor ) dat ze een handtekening wil hebben van K3. Ik heb haar nu opgegeven voor de prijsvraag van Intertoys meet en greet K3. Dat zag ik staan in de weblog van studio 100. Lijkt me wel helemaal geweldig voor haar. Ze gaat vast uit haar dak als ze dxc3ยกt wint. Nou ja het blijft afwachten. We gaan waarschijnlijk van de zomer weer naar een concert en dan nu ook met Laura, die wil niks anders horen dan K3 .
Het is even afwachen wanneer we op vakantie gaan want het is allemaal begin augustus.

4 gedachten over “K3 prijsvraag

 1. Haha, daar heb ik hier gelukkig geen last van met mn mannetjes ๐Ÿ˜‰ Alhoewel Piet piraat hier wel heel populair is ๐Ÿ˜€ Dat zou wel super zijn voor Sabine als ze dat zou winnen!

 2. ken het ! yael zeurt me ook al weken aan het hoofd of we naar Den Haag (dacht ik) gaan naar het concert of toch anders naar het zomerfestival.

  groeten lous

 3. Bij ons is de K3 koorts al hele maal over, de meiden zijn nu into Kelly Clackson enzo en Mara vindt Robbie Williams erg leuk (ze hoort ook niet anders de laatste tijd in mijn auto)….en nee! ze mag niet mee! ‘t zal wel te gek zijn voor Sabine als ze die wedstrijd wint…ik zal duimen! ๐Ÿ˜‰

 4. Hoi (van de andere Astrid)
  K3 is een beetje aan het overwaaien hier… gelukkig voor deze mama… want de DVD van de “bank”… brr… ken ‘m woord voor woord… Alhoewel de liedjes wel lekker meezingen ๐Ÿ˜€ maar dat is nou net waarom onze kindjes geen K3 fan meer zijn? ๐Ÿ˜‰
  Davey is ook van de Piet Piraat: wij (Davey en ik) gaan in mei naar een show van PP… en de mango… nogwat.. Onze kerel mag ook naar het theater ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  gr, andere Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.