Geboekt (eentje dan)

De pinkstervakantie is geboekt. Het is Rabbit Hill geworden zoals we al dachten. Twee huisjes aan elkaar en hxc3xa9xc3xa9l dicht bij het centrum. Makkelijk voor al die gewielde personen die mee zijn. (HEt is ook altijd wel een hele volksverhuizing. Twee rollators (oma Alie en Sabine) Een driewielfiets (Sabine), een scootmobiel (opa). Dit jaar nemen we geen buggy meer mee voor Laura denk ik. Hoewel dat wel makkelijk is als je de hele dag op pad bent en ze wordt moe. Maar meestal “zit” de rugzak erin .Lekker een weekje het bos in. Nabij Julianatoren en de apenheul. Ook Paleis Het Loo gaan we waarschijnlijk een bezoekje brengen. Onze prinsesjes zijn namelijk nog nooit in een echt paleis geweest. Verder zullen we ook hxc3xa9xc3xa9l veel in het zwembad liggen. Het is jammer genoeg geen subtropisch zwemparadijs, dus niet al te warm vrees ik. Sabine is natuurlijk Heliomarewater gewend en dat is wel heel lekker warm. Even lekker relaxen met opa en de oma’s in het andere huisje erbij.

7 gedachten over “Geboekt (eentje dan)

  1. Heerlijk een weekje er tussenuit. Nog eventjes wachten maar er naar uitkijken is ook altijd heel erg leuk. Heb er wel eens van gehoord Rabbit Hill. Fijn weekend Dinie en liefs van Anita en haar kanjertjes

  2. (eentje dan) .. heb je het 2e huisje nog niet geboekt dan? naja, zal t wel verkeerd begrepen hebben 😉 Leuke omgeving hoor, wij zijn daar ook in de buurt geweest. En de apenheul is altijd succes 😀

  3. alvast heel veel plezier gewenst met zn allen en jullie gaan dus ook een kopje thee drinken bij de koningin? de apenheul is ook erg leuk tja heel apeldoorn is eigenlijk wel leuk behalve de straat waar wij nu wonen maar ok nog 3 weekjes en dan zijn we weg

  4. Krijg je geen spijt van hoor; is een leuk park, mooie omgeving en veel te zien. Nou nog lekker weer en jullie zitten gebakken!
    Alvast veel plezier!
    gr, Astrid
    (en nou morgen ook nog even relaxen.. zou je aan kunnen wennen? 😉 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.