Reisjes en vakantie

Hxc3xa8 wat een gedoe toch steeds allemaal. I ben nu bezig om een bungalow te boeken (of liever gezegd 2) voor de traditionele (tja het is al voor de derde keer dus wel een traditie aan het worden toch?) gezamleijke meivakantie met opa en de oma’s. Alleen wordt het dit jaar niet in de meivakantie maar in de pinkstervakantie. Dit omdat Edwin heel graag met Jan naar de Nxc3xbcrbxc3xbcrgring wil voor de GP. En het komt ons ook wel heel goed uit dan want Heliomare heeft dan een week vakantie terwijl de rest van Nederland alleen de maandag vrij heeft. Lekker rustig dus.
We wilden eerst naar Texel maar daar is behalve het strand en een paar musea niet al te veel te doen. En met Sabine naar het strand kan wel als het lekker weer is, lekker met haar billen in het zand, maar met de rolstoel kan het al helemaal niet en met de fiets is het veel te zwaar.
Dus we zijn nu toch weer even verder aan het zoeken. Ik denk dat het Landal Rabbit Hill gaat worden.
Met de vakantie naar Hongarije zijn we ook nog aan het stoeien. We hadden het eigenlijk al afgeblazen. We hadden een heel mooie construcite bedacht. We gaan samen met Jan en Lida. Die blijven dan een week en wij nog wat langer. Dus wij hadden het zo bedacht dat Lida en ik met de meiden op het vliegtuig zouden stappen. En dat Ewdin samen met Jan in de bus daarnaar toe gingen rijden. Na een week zouden dan Jan en Lida samen terugvliegen en wij naa drie weken met de bus in een paar dagen de terugreis doen. Helaas konden we niet met twee man op een retour en een enkeltje kostte net zoveel als een retour en er zaten nog wat haken en ogen aan. Het reisbureau raadde het af.
Maar….Edwin wil misschien toch met de bus (onze Transit dan , hxc3xa8 geen touringcar hoor )
er naar toe rijden en tussendoor een paar dagen “opsteken” halverwege de reis. Nou ja we zullen het allemaal nog wel bespreken.
Vanmiddag komen Marleen en Pascal langs. Die hebben we ookal weer meer dan een jaar niet gezien. De tijd vliegt. de laatste keer was toen

6 gedachten over “Reisjes en vakantie

 1. ahaaa rabbit hill in nieuw millingen? kep er wel eens van gehoord ik geloof dat mijn man daar ooit al eens de ramen heeft gewassen van de bungalows….en de zomervakantie is dus nog niet helemaal duidelijk? in ieder geval alvast veel voorpret voor pinksteren

 2. Heerlijk he, met je hoofd al in de vakantie zitten. Onze meiden hebben overigens wel een week pinkstervakantie, waarschl. omdat ze dit jaar ook maar een week meivakantie hebben. Wij gaan in de voorjaars weer lekker in de boerderij in duitsland waar we tussen kerst en oud en nieuw ook waren met Rob en Harma en Jessen en Femke (traditie?!) weer de sneeuw opzoeken. Rabbit Hill ben ik ook geweest in mei 2001, erg leuk, mooi zwembad, goed restaurant, erg leuk voor kinderen.

 3. Sowieso vind ik Landal altijd wel prettig, lekker vrij. Lekker om al zo met je vakantie bezig te zijn. Ik heb nog geen idee wat wij gaan doen.

 4. Hihi dan wordt die vakantie naar Hongarije alleen maar aantrekkelijker en aantrekkelijker he? Of toch niet?
  Het is in ieder geval heerlijk om even met die vakanties te stoeien. Is toch een vorm van voorpret he? Alhoewel…hahaha 😉

 5. Hoihoi,

  Ook wij kennen Rabbit Hill: een aanrader, ook een hele mooie omgeving trouwens!

  Heerlijk… voorbodes van vakantie… wij zijn ook al aan het brainstormen, maar weten het gewoonweg niet. We willen graag naar de zon, maar durven niet (ivm Davey)… Vorig jaar was het hier zulk pet-weer… je zult het maar het maar nog een keer zo beroerd treffen…. Wij komen vlak voor de vakantie vaak op goede ideeen… maar lekker rondsnuffelen… heerlijk!
  gr, Astrid
  (bedank voor je felicitaties nog!) 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.