Zwemmen met kleren aan

Sabine mocht vandaag (ter motivatie en stimulatie) met kleren aan zwemmen. Het afzwemmen is nog niet in zicht hoor!
Laura en ik gingen ook weer een keertje meezwemmen en ik had voor het gemak mijn kleine cameraatje meegenomen. Geen flashfilmpje te maken die werd te slecht en zelfs groter bestand dan deze. Heb hem nu op de site geplaatst. Hier valt hij te zien. Kleine compilatie, rug- en buikzwemmen, droogzwemmen en door het gat onder water.
Ze heeft vreselijk haar best gedaan. Net als zondag toen heeft ze een uur lang door het bad gefladderd zonder hulpmiddelen en reken maar dat het pittig is als je nooit even kan staan om uit te rusten

6 gedachten over “Zwemmen met kleren aan

 1. Ik heb hier een nachtje op jullie logje gelogeerd…hahaha….was op je site aan het kijken toen het tijd was voor Nicky…en heb daarna niet meer achter de pc gezeten… 😀 😀 😀
  Heb ik nog gesnurkt????

 2. met kleren aanzwemmen ter stimulans is toch ook wel eens goed? en een uur lang in het water zonder te kunnen staan petje af hoor! en wat bereft de fysio voor justin een aantal kids uit zn klas gaan al naar d efysio toe ivm het schrijven.justin schrijft namelijk vanuit zn schouder ipv uit zn pols en dat viel mij ook op vandaar dat ik er zelf maar achteraan heb gebeld….een ergotherapeute is toch meer voor aanpassingen of zit ik er naast(zou goed kunnen hoor)

 3. Tsjonge, dat moet ik eens proberen, een uur lang in het water zonder eens te gaan staan om uitterusten, ik denk dat ze me kunnen afvoeren. Ben sinds een maand of drie met Rieneke aan het badmintonnen, tegen beginners maar ook gevorderden, dan merk je wel dat je conditie zo tegen de 40 niks meer is…..maar daar weet jij alles van 😉 …niet eerlijk, met wat jij allemaal doet heb je volgens mij een berenconditie voor nodig….en een goede auto. Tot zaterdag!

 4. @peetje-hahaha had je lekker geslapen? 😉
  @As- nou dat van die conditie valt errug tegen en dat heeft weinig met de leeftijd te maken hahaha
  @Abby-ik ook niet hoor ik had mijn a pas op mijn tiende

 5. Mijn hemel! Wat een bere-conditie! Knap hoor.. en zwemmen op zn hondjes… Hondjes komen ook vooruit toch? Alleen geen zwemdiploma…
  Als je maar niet onder gaat… toch? 😀
  Wel fijn dat ze af en toe even wat anders doen om toch een beetje de spirit erin te houden!

  gr, Astrid 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.