Drukke dag

Deze drukke dag is toch iets minder druk geworden dan het zou zijn. Ik zou vanmorgen een paar uurtjes op Naomie passen omdat oma moet zwemmen, maar Hannie had haar dienst met een collega geruild. Om half 12 komt oma ook Laura halen want ik moet samen met Sabine weer naar rolstoeldansen. In september ging het niet door want er waren te weing kinderen, jammer hoor. Maar nu (het is nog steeds geen al te grote groep) beginnen ze toch weer. Leuk, al betekent het een gerace tegen de klok. Ik pik Sabine op om 13 uur op school, katheteriseer haar daar alvast en dan hup de auto in op weg naar Amstelveen. HEt is namelijk helemaal tegen Aalsmeer aan dus toch zeker een drie kwartier kachelen! Als het niet langer is. Maar Sabine heeft er zin in. Ik moest haar vanmorgen behangen met xc3ยกl haar sieraden (vooral de nieuwe armbandjes die ze van Steffy had gekregen). Ik ben ook heel benieuwd of ze de dansjes nog heeft onthouden van vorig jaar. Eind april was de laatste les al!
Ze vindt het ook erg leuk dat ze haar vriendinnetje Debby weer ziet.

En vanavond hebben we om 19 uur een gesprekje met de meester van Sabine (een soort van 10 minutengesprek maar daar duurt het iets van een half uurtje.)
Grappig ook nog. Ik vroeg haar wat ze leuker vond een juf of een meester. Ze was nl altijd dol op haar vroegere juffen. Toen zei ze: “Mijn meester is vxc3xa9t cool!”
Ik blijf dat erg grappig vinden klinken uit de mond van mijn grote kleine meid.

6 gedachten over “Drukke dag

 1. Wat een leuk foto is dit zeg! Zo van achter genomen. Leuk dat het rolstoeldansen weer begint. Als je nou straks hierheen rijdt, hou er dan rekening mee dat die je nu gelijk rechtsaf kunt slaan aan het einde van de bosweg en dan de 1e links dan rijd je zo die wijk in ๐Ÿ˜€ Of neem jij nooit afrit aalsmeer? Alles is veranderd doordat ze met die bouw zijn begonnen hier. Mischien had je dat al gezien, dan weet je het al ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 2. Wat een leuk foto is dit zeg! Zo van achter genomen. Leuk dat het rolstoeldansen weer begint. Als je nou straks hierheen rijdt, hou er dan rekening mee dat die je nu gelijk rechtsaf kunt slaan aan het einde van de bosweg en dan de 1e links dan rijd je zo die wijk in ๐Ÿ˜€ Of neem jij nooit afrit aalsmeer? Alles is veranderd doordat ze met die bouw zijn begonnen hier. Mischien had je dat al gezien, dan weet je het al ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 3. Ah dus zo meteen mag je op weg! Wat leuk dat het rolstoeldansen nou toch door gaat! En wat lief dat ze zich er zo voor optut hihi. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Zijn er dan nog veel kids van vorig jaar?

  Veel plezier vandaag! Groetjes ๐Ÿ˜€

 4. Ah dus zo meteen mag je op weg! Wat leuk dat het rolstoeldansen nou toch door gaat! En wat lief dat ze zich er zo voor optut hihi. Ik ben benieuwd hoe het gaat. Zijn er dan nog veel kids van vorig jaar?

  Veel plezier vandaag! Groetjes ๐Ÿ˜€

 5. ik neem altijd afrit, ja hoe heette die ook al weer. die voor Amstelveen, hoewel ik die ook kan nemen. Maar die daarvoor is volgens mij ook aalsmeer. Dan ga ik meteen na de afrit links de oude schipholweg op en dan zo richting jullie kantje op. Via Beneluxbaan etc….Hopelijk is dat niet afgesloten want de eerste keer ging ik zoals de routeplanner zei via de bosrandweg en dat was xc3xa9xc3xa9n groot drama (bouw en brug ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€ )
  Na ja ik zie het wel. Je hoort het wel als het niet goed ging ๐Ÿ˜‰

 6. ik neem altijd afrit, ja hoe heette die ook al weer. die voor Amstelveen, hoewel ik die ook kan nemen. Maar die daarvoor is volgens mij ook aalsmeer. Dan ga ik meteen na de afrit links de oude schipholweg op en dan zo richting jullie kantje op. Via Beneluxbaan etc….Hopelijk is dat niet afgesloten want de eerste keer ging ik zoals de routeplanner zei via de bosrandweg en dat was xc3xa9xc3xa9n groot drama (bouw en brug ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€ )
  Na ja ik zie het wel. Je hoort het wel als het niet goed ging ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.