Time out

Nou ik was gisteren begonnen met het bewerken van de feestfoto’s maar maak het vandaag niet af hoor. Deze dame op leeftijd is snipperdesnip (nee geen vrije dag maar een snotneus)
Ik heb echt de hxc3xa9le dag lopen neisen en proesten. In een dag een heel schraal baard en snorgebied . Ja lach er maar om. Ik ga zo lekker vroeg slapen. En morgen is er weer een dag (hopelijk kriebelneusvrij).

11 gedachten over “Time out

 1. Och arme… waardeloos he… 🙁 Schreef net al bij Marleen dat het deze kwakkelwinter wel bar en boos is met de virussenstand! Misschien na de komende kou-periode.. dat ze doodvriezen… maar ja.. vooralsnog ben jij dus snip…
  En serieus waar: ik lach niet om zoiets! … zou niet durven… 😉
  gr, Astrid

 2. O jeetje, precies zoals het bij begon 🙁 Ik wens je sterkte vannacht met die prikneus. (dat bedoel ik figuurlijk he 😉 ) Neem je rust (zegt die andere dame bxc3xadjna op leeftijd 😀 😀 )

 3. Hallo tja ik geloof dat ik ook grieperig aan het worden ben………..mijn weerstand was oke,ik werk nm in de gezondheidszorg en dan kom ik zoveel koudjes griepjes enz tegen,vannacht had ik in eens de griep……bha,

  beterschap groetjes van Mandy 😕

 4. Het gaat een beetje 😉 Neus is iets minder vol maar dan nog genoeg snot over hahaha.
  Volgens mij ben ik drie kilo snot kwijt, wat een liters kunnen er uit je hoofd komen. Helaas begint Sabine nu ook te niesen.
  Ben niet ziek hoor alleen maar snotterig! 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.