Nieuw dansje

Een nieuw jaar, de eerste rolstoeldansles na ruim 9 maanden en meteen maar een oude dans in een nieuw jasje, de rolstoelmacarena. Leuk dit liedje is echt geschikt hiervoor. Ze konden alleen niet zo makkelijk bij hun billen hahaha.

Het was weer gezellig.

Ik ben wel blij want ik heb eindelijk een converter gevonden die mijn quicktime(.mov) (en andere filmpjes) kan converteren naar flash en ook nog verkleint. Toppie ik ben hier echt blij mee.
Ik had het geprobeerd in de echte Flash MX maar dat ging niet zoals ik wilde. Maar met deze ben ik erg blij

4 gedachten over “Nieuw dansje

  1. Ooh dat is echt een mooi filmpje zo! Leuk om te zien hoeveel plezier er in hebben en de vormgeving van die flash is ook heel leuk. Wanneer ik een keer een filmpje er op wil zetten wil ik ook zoiets! Ff snuffelen of ik kan vinden hoe je dat gedaan hebt want die ik nu heb vind ik 3x niks 😉

    Knufff

  2. Via die link kun je ‘m downloaden, dus succes maar. Ik vind het ook wel prettig dat je dat ding kunt instellen op afspelen en dan niets meer. Je kunt ook doorlopend instellen.
    Alleen als je log automatisch ververst dan gaat ie weer opnieuw.

  3. Ik heb die link even opgeslagen. Ik heb zo niet iets wat ik zou willen laten zien. Maar stel dat er ineens iets komt dan vind ik dat wel leuk om te hebben! Thanks 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.