Wat een feest

De prinsessen hebben een majesteitelijk dagje achter de rug.
Sabine (en volgens mij ook de andere hoogheden) hebben genoten met volle teugen.
Ze zagen er alle zeven fantastisch uit. (JA zeven! Laura wilde zelfs haar prinsessenjurkje aan dat ik gisteren nog even voor haar had gekocht.
Straks maak ik nog even een klein fotoverslagje maar nu ga ik even verder opruimen.
Daarnet was ik de foto’s even aan het inladen en Edwin zat met Sabine op de bank naar de leukste video’s te kijken. Drie keer raden wat Laura gedaan heeft. Nee, deze keer heeft ze niet op de muur getekend, nee en ook niet alles snoepjes in een keer opgegeten, nee hoor, ze heeft de fles Barbiebadschuim, die Amber voor Sabine had meegenomen half leeggespoten door de hele keuken en hal heen. We waren ijzig kalm gebleven maar madammetje had goed door dat ze fout zat deze keer. Ze moest van mij op de stoel blijven zitten tot wij het hadden opgeruimd en dat deed ze ook.
Ze is ook lief gaan slapen zonder te zeuren. Ik heb haar nl voor straf niet voorgelezen en ze heeft er met geen woord meer over gerept. Ze was een mak lammetje de rest vasn de avond. Geen tegenwerking bij het uit- en aankleden. Ik mocht zelfs haar tanden poetsen als eerste zonder het gexc3xa9ikte “zelluf doen”. De dametjes liggen heerlijk te knorren nu en ik ga eerst maar eens een beetje opruimen. Morgen gaan we het helemaal doen maar nu een beetje voorwerk. Ik ben niet zo gesloopt als vorig jaar. Het liep vandaag heel relaΓ­,maar ik ben wel een beetje gaar! .
Alvast 1 fotootje

8 gedachten over “Wat een feest

 1. Wat een plaatje(s)! πŸ˜‰ πŸ˜€
  Die meiden waren nu natuurlijk rustiger, ze zijn tenslotte ook een jaartje ouder hahaha
  En elk nadeel hep zu voordeel πŸ˜€ (cruyf) lekker dat Laura zo meegaand was πŸ˜€

 2. hahaha ons hele huis ruikt nu naar Barbieaardbeien (dank je renate, hahaha)dan geef ik toch de voorkeur aan de badkamer vol met zwitsal πŸ˜‰

 3. Met die kinderfeestjes ga je voelen dat je zelf ook weer een jaartje ouder bent he?! Maar inderdaad ook de kinderen worden steeds een jaartje ouder, en zo hadden wij vrijdag ook een zeer gezellig kinderfeestje van Mara. Een huis vol clowntjes die het allemaal erg leuk vonden om gewoon gezellig thuis spelletjes te doen. Ook het pannenkoeken bakken op de gourmet was een succes! Prachtige foto van de prinsessen en zie ik nu de kasteelpoort ook nog staan? Veel plezier met verder opruimen vandaag, fijne dag nog! πŸ˜‰

 4. De kids hebben het geweldig gehad op het prinsessebal! Bedankt! Wat had je er weer veel werk van gemaakt.
  Groetjes Ellen en Ruud

 5. Oh wat leuk! Wat zullen ze zich mooi gevoeld hebben he? Wat lief die prinsesjes op een rij! Steffie is 9 maar ze is nog helemaal dol op prinsessenjurken. Ik heb haar eentje gekocht vorige week. Voor de carnaval. Maar ze loopt er iedere dag in. Zo lief. Ja mijn jongste mag nog heeeel lang mijn babietje blijven πŸ˜€ (heeeej hier zit een log in…eens even denken…)

 6. Wat zijn ze allemaal mooi!!!
  Super prinsessen jurken!
  Fijn dat het een leuk feest is geworden, kan ook haast niet anders als ik zo hoor wat jullie er allemaal voor doen, gelukkig was je nu niet zo gaar als vorig jaar. Wij hebben het feest een weekje uitgesteld, kijken of we het heksen feest nog organiseren kunnen haha, want zo gaar als jij vorig jaar was wil ik niet worden…

 7. Wat een mooie meiden allemaal in hun prinsessenjurken. Kayleigh zou er jaloers op worden.

  En dan je hele keuken vol met aarbeienbadschuim, zal dat een “feest” zijn geweest. En wat goed dat ze echt precies in de gaten had dat ze fout was geweest. Nu nog zorgen dat ze dat snapt voordat ze iets uitspookt haha.

  Esmay heeft nu maatje 24 in de schoenen, dus ze zouden wel van pas kunnen komen.

  Groetjes,
  Marleen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.