Daar is hij dan

De nieuwe televisie. Wat een beeld. Niet dat het beeld nou zo slecht was van ons oudje maar dit is echt een wereld van verschil.

en de oude. Was vergeten om een afscheidsfoto te maken maar wist dat hij hier ook nog op moest staan.

We kunnen vanavond geen filmpje testen want Jan en Lida komen gezellig langs om over de vakantie te brainstormen. Ik heb allemaal gidsen voor Hongarije gehaald.

4 gedachten over “Daar is hij dan

  1. Ja hihi dan zie je dat pas echt goed he? Mooi die kleur van jullie tv! Zou hier ook goed zijn want ik poets me suf met dat zwart πŸ˜•

    Hongarije? Lijkt me prachtig! πŸ˜€

  2. Mooie t.v. Dinie, lekker genieten van het mooie beeld. En wat betreft je vraag wat het scrappen betreft, hoe bedoel je maak je zelf de eyelets en dergelijke … Ik heb dus een programma waar je echt alle kanten op kan met allerlei accesoires, papiersoorten, eyelets e.d. Ben dat ook gaan doen omdat het op papier scrappen erg leuk is om te doen maar het vergt zo ontzettend veel tijd dat je daar dan ook echt de tijd voor moet hebben. Liefs van Anita en haar kanjertjes

  3. Ja volgens mij bestond er toen ook nog niet zo’n programma. ik zal er straks eens een paar opzoeken wat ik toen deed. Volgens mij staan er een paar op mijn knutselfrutselsite. Maar het wel makkelijk idd als alles al kant en klaar te gebruiken is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.