Rolflator

Gisteren had ik afgesproken dat Beenhakker de rollator kon brengen in de middag. Ik was voor het gemak even vergeten dat ik een meeloopdag had. Oma Jopie kwam dus samen met Naomie bij ons thuis.
De meeloop(mid)dag was leuk maar wel hectisch. Om 1 uur gignen we naar Piet de NME (NAtuur en Milieueducatie)les. Ik was vergetn dat hij ook muziek doet. En dit was dus een muzikaal lesje. Geweldig. ook zoals die kinderen er op reageerden. Piet probeerde het gesprek te leiden naar Nieuwjaar zodat hij ze nog een gelukkig nieuwjaar kon wensen. Maar op zijn vraag wat er voor bijzondere dingen waren in de kerstvakantie, kwamen vele antwoorden (verjaardag, bioscoop, opblijven…) behalve het kerstfeest en oud en nieuw. Uiteindelijk zong hij toch maar een nieuwjaarswens en wij mochten ook een wens terug zingen. Daarna gingen we de maanden klappen (lettergrepen) erg leuk allemaal. Sabine moest helaas weg om gekatheteriseerd te worden met mij. Daarna snel terug naar de overkant. Daar had ze nog ergotherapie. Ik heb de “paardzitstoel”gezien. Zoiets maar dan anders willen we graag voor thuis (omdat de spierspanning van de binnenbeenspieren van Sabine steeds sterker wordt en haar benen dus bijna niet meer omwijd gaan, heel lastig met luiers wisselen).
Daarna weer in vliegende haast naar de overkant waar ze gezien werd door de revalidatiearts i.v.m. de LeerlingPlanBespreking van maart. Om drie konden we weer richting huis.
Thuis aangekomen werden we door oma verwelkomd bij de deur met wel een heel grote rollator die ook nog voor de verkeerde kant was. Er stond een reguliere 65+rollator voor de deur, mxc3xa9t mandje xc3xa9n dienblad. Terwijl we een specifieke rollator (posterior=achter) hadden aangevraagd. Morgen maar weer eens bellen. In eerste instantie was ik redelijk gexc3xafrriteerd maar nu moet ik er eigenlijk om lachen. Ik had namelijk net tegen de revalidatiearts verteld dat we eigenlijk nooit zo veel problemen hadden met de levering/aanvraag van hulpmiddelen en dat zelfs de rollator vandaag al kwam en hij was pas vlak voor de kerstvakantie aangevraagd. Ik was weer eens voor niets onder de indruk.
Snel alles voorbereid voor het eten want we kregen nog gezellig een bezoekje van Luke en zijn hoogzwangere mama Bianca. En om half 7 moest Sabine alweer in het zwembad liggen.
Toen de meiden om half 9 in bed lagen kwam Jeroen. Tamar en hij gaan in de bouwvak naar Amerika en Edwin von dat hij hem maar van wat adviezen moest voorzien aangezien wij daar twee keer zijn geweest. Leuke herinneringen kwamen er al pratend terug. Moet gauw die foto’s eens inscannen.

7 gedachten over “Rolflator

 1. quote:
  Ik had namelijk net tegen de revalidatiearts verteld dat we eigenlijk nooit zo veel problemen hadden met de levering/aanvraag van hulpmiddelen en dat zelfs de rollator vandaag al kwam en hij was pas vlak voor de kerstvakantie aangevraagd. Ik was weer eens voor niets onder de indruk.

  Dat zal je nou ALTIJD hebben he? Is toch ook toevallig he?

  Ik zal morgen eens verder lezen op je log om een beetje inzicht te krijgen in je gezinnetje πŸ˜‰

  Ik wens je voor straks welterusten!
  πŸ˜€

 2. Hahahaha, Sabine lijkt hem wel leuk te vinden, helemaal met dat mandje natuurlijk πŸ˜€ Maar ik vind het wel stom hoor, ze zien toch haar geboortedatum op de orderbon πŸ˜•

 3. hahahaha, Nou das gek…mijn opa kreeg ook de verkeerde rollator …hij moest een lichtgewicht hebben zodat hij h’m zelf aan zijn scootmobiel kan hangen …..en hij kreeg ookal zo eentje die jullie er nu hebben staan….daar hebben ze er misschien genoeg van en kommen ze er niet af…. πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.