De goede…

Zo had hij er uit moeten zien. Alleen zou zij de paarse versie krijgen dan, maatje 2. Ben toch heel benieuwd hoe lang het nu gaat duren. Is op zich wel de standaarduitvoering dus zou volgens mij weinig problemen moeten opleveren.
Ik ga zo even ONVZ bellen. En de fysio van Sabine.

15 gedachten over “De goede…

 1. R82 bedoel je denk ik, en Sabine krijgt ook die paarse als het goed is. Mika heeft nu die Crocodile toch. Die schijnt naar verloop van tijd slap te worden en stuk te gaan. En Sabine moet er heel zwar op leunen dus daarom adviseerden ze deze. Wel jammer want die Croc. is zo stoer! 8)

 2. Maar wat wordt slap dan? Het is allemaal van behoorlijk stevig materiaal gemaakt, zelfs Nikita hangt er af en toe op 😕 Moet ze maar niet meer doen dan. Maar wij kozen deze juist vanwege de stevigheid.

 3. Hoi Dinie (en Abby),
  Vind dit toch wel erg interessant! Wij gaan binnenkort ook 1 aanvragen voor ons manneke; denk dat het standaard advies de Crocodile van R82 is? En welke hebben jullie nu dus nog tegoed? Kan het niet goed zien zo op de foto…. En… ik vraag het even hier… mag ik je linken Dinie?
  gr, Astrid
  (helaas hebben wij wel slechte ervaringen met aanvragen… 🙁 🙁 )

 4. Crocodile is wel erg leuk vond het eigenlijk jammer dat het niet geadviseerd werd bij Sabine. Maar denk maar zo als hij kapot gaat krijg je echt wel een nieuwe. Maar ik zal nog wel eens vragen hoe en wat. Sabine moet er echt heel zwaar op steunen om zich op te richten.
  En natturlijk mag je me linken Astrid, ik zal jou er ook bij zetten (als je het goed vindt) 😉

 5. Hahaha, ik heb er vandaag natxc3xbaxc3xbarlijk weer een telefoontje aan gewijd. Nu word ik maandag of morgen teruggebeld. En ik heb het gevoel dat het deze keer ook echt gaat lukken. Dit was een dame die van wanten weet en aan het eind van het gesprek vertelde ze me nog een keer met wie ik gesproken had. (dat was ik nl weer eens vergeten van gisteren 😕 )

  Ik ben benieuwd of ik maandag weer moet bellen maar ik heb goede hoop 😀

 6. hoi hoi
  Ik vind die loop karetjes echt een uit komst ik kom regelmatig met mijn zoon in het revalidatie centrum en dan zie veel kinderen met die karetjes de grootste lol dat ze hebben joh (ze doen ook regel matig wedstrijdtje)

  nog een fijne dag groetjes marielle 8)

 7. Tuurlijk Dien, die hebben geen last van een verkeerd geleverde rollator… dan hadden ze waarschijnlijk nooit een lekker weekend 😉
  En Marielle, een polonaise met rollies kan ook; ziet er ook leuk uit! Tot ze de slappe lach hebben en niet meer kunnen duwen… 😛 😛
  Oeps… zal je zo linken!

 8. Nou ze hebben maandag gebeld, maar moesten perse de gegevens en de benodogdheden bij de rollator van de fysio horen. Ondanks dat ik zei dat ik alles zelf ook wel kon aangeven omdat ik het zelf met de fysio had besproken. De betreffende man aan de lijn dacht trouwens dat ze zelf de verkeerde levering hadden kunnen onderscheppen. Mooi niet dus. Lekker zooitje. Heb sinds maandag weer niks gehoord. Morgenochtend maar weer even bellen. 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.