Jippie naar de tandarts

Ik betwijfel of ze het na haar volgende afspraak nog zo beleeft, maar vooralsnog verheugt Sabine zich erg op een bezoek aan de tandarts. Vandaag heb ik haar van school gehaald en ze vertelde vol enthousiasme dat ze vandaag weer “mocht”.
Helaas had onze grootste smurf twee piepgaatjes in haar eerste melkkiezen. Dus de lol zal er straks wel wat af zijn.
Laura lag weer bovenop Edwin en liet toen gewillig naar haar gebitje kijken.
Bij de rest heeft Sabine geweldig geassisteerd. Bij Edwin hield ze zijn mond open dmv zijn kin en bij mij mocht ze zelfs de zuiger bedienen. Ja ik kreeg een vulling, want er was weer eens een stuk van een kies afgebroken. Dat lijkt wel een gewoonte te worden.
7 Maart mag Sabine weer. Ik ben benieuwd.
Morgen heb ik een meeloopdag op school, maar ik heb afgesproken dat ik vanaf 13.00 kom en een keer een les bij Piet mag bijwonen. Dat is de N.M.E.meester. De kinderen vinden hem erg leuk en de lessen ook. Hij tovert zijn lokaal altijd weer om in iets bijzonders. Van een herfstlokaal tot een broedlokaal bij wijze van spreken. Ik ken hem wel maar nog niet live als leraar. Ben benieuwd hoor Daarna hebben we een afspraak bij de revalidatiearts om half 3. Je hoort het; ik loop de deur plat bij Heliomare deze weken.

PS: 3x raden wat ze nu wil worden (na fotograaf en schooljuffrouw)?

Bedenk me ineens dat we een heel leuke dialoog hadden op weg naar huis vanmiddag.
Sabine vroeg me wat ik later wilde worden als ik groot was hahaha, fotograaf/dtp-er . Zij wilde moeder worden. Toen kwamen we dus op verliefd worden. Ze was misschien wel verliefd op Sem. Ze wist niet op wie hij verliefd was. Misschien op Steffy of Angelique. En ik opperde: “of misschien op Stan”.
Neeeeeee dat kan niet zegt ze. En dat terwijl ze toch zowel een vrouwelijke als een mannelijke variant kent. Ze snapt er niks van evengoed. Toen ik vertelde dat Marco toch echt verliefd was op Rob en Petra op Puck zat ze me aan te kijken alsof ik haar voor de gek hield. En toen kwam het op baby’s, hoe ze dat dan deden. Tja…… de hamvraag. Ik zei iets over een baby maken. Maken zegt ze die mxc3ยกxc3ยกk je toch niet!. En toen was alles weer vergeten en klaar. Toen vertelde ze een heel verhaal over de teenage robot die ook een babyrobot gemaakt had
of zoiets. KLAAR

7 gedachten over “Jippie naar de tandarts

 1. Hoi Dien,
  Kom maar weer even bij-lezen… ๐Ÿ˜€ Wat is een NME meester? Kan die super-man mijn huis niet af en toe re-stylen?
  De tandarts… hopen dat ze er geen angst voor krijgt, want dat lijkt me bijzonder vervelend. Ik ben zelf geen super-held (ooit een zeer pijnlijke behandeling gehad) maar merk wel dat als ik mn kindjes meeneem, ikzelf minder gestresst eod (ben??) omda tik mn angst niet wil overbrengen. (Snap je het nog?) ๐Ÿ˜ฎ
  Vreselijk leuk he, die gesprekken? Bridget kreeg onverwacht een kaartje van iemand van de peuterspeelzaal. Prompt mocht hij de volgende dag vader van haar kindjes worden… ๐Ÿ˜€ En zij zou geen ruzie maken (bedoeld scheiden) want dan zou haar kindje soms ergens anders wonen… Zalig toch he.. kinderen… zucht… ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›
  gr, Astrid

 2. Hoi Dien,
  Kom maar weer even bij-lezen… ๐Ÿ˜€ Wat is een NME meester? Kan die super-man mijn huis niet af en toe re-stylen?
  De tandarts… hopen dat ze er geen angst voor krijgt, want dat lijkt me bijzonder vervelend. Ik ben zelf geen super-held (ooit een zeer pijnlijke behandeling gehad) maar merk wel dat als ik mn kindjes meeneem, ikzelf minder gestresst eod (ben??) omda tik mn angst niet wil overbrengen. (Snap je het nog?) ๐Ÿ˜ฎ
  Vreselijk leuk he, die gesprekken? Bridget kreeg onverwacht een kaartje van iemand van de peuterspeelzaal. Prompt mocht hij de volgende dag vader van haar kindjes worden… ๐Ÿ˜€ En zij zou geen ruzie maken (bedoeld scheiden) want dan zou haar kindje soms ergens anders wonen… Zalig toch he.. kinderen… zucht… ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›
  gr, Astrid

 3. Hahaha wil jij een huis vol met dorre (wel prachtige) herfstbladeren of heel veel wandelende takken, kippen en andere beestjes? Dan zal ik het hem vragen.
  N(atuur) en M(ilieu) E(ducatie) een mond vol, maar net zoiets als biologie maar ze maken ook wel een papier zelf o.i.d. erg leuk dus. ๐Ÿ˜€
  Jouw Bridget is wel eenheel bijdehant grietje hoor met haar net 4 jaartjes

 4. Hahaha wil jij een huis vol met dorre (wel prachtige) herfstbladeren of heel veel wandelende takken, kippen en andere beestjes? Dan zal ik het hem vragen.
  N(atuur) en M(ilieu) E(ducatie) een mond vol, maar net zoiets als biologie maar ze maken ook wel een papier zelf o.i.d. erg leuk dus. ๐Ÿ˜€
  Jouw Bridget is wel eenheel bijdehant grietje hoor met haar net 4 jaartjes

 5. Whoeehaaa had je weer geluk he? Heb je het zweet van je voorhoofd geveegd?? Hier ben ik er ook lange tijd aan ontsnapt. Het baby-verhaal dus. Op een gegeven moment verzonnen ze zelf vanalles terwijl bleek dat de helft van de klas goed wist waar de ooievaar zijn vrachtje haalt. Dus heb ik ze het maar verteld omdat je anders hele rare verhalen krijgt. En ik had vanalles verwacht als antwoord of reaktie. Maar er kwam alleen een verveeld “O”. Momenteel zitten ze hier in de doordenkfase. Alles is grappig en vies. Ze liggen constant in een deuk om alles wat we zeggen…vermoeiend maar heeeel grappig ๐Ÿ˜€

  Wat leuk trouwens dat ze bij de tandarts zo laten assisteren! Dat zouden ze overal moeten doen. Ik denk dat meer kinderen dan graag die zit in de stoel er voor over hadden. Toch? ๐Ÿ˜‰

 6. Whoeehaaa had je weer geluk he? Heb je het zweet van je voorhoofd geveegd?? Hier ben ik er ook lange tijd aan ontsnapt. Het baby-verhaal dus. Op een gegeven moment verzonnen ze zelf vanalles terwijl bleek dat de helft van de klas goed wist waar de ooievaar zijn vrachtje haalt. Dus heb ik ze het maar verteld omdat je anders hele rare verhalen krijgt. En ik had vanalles verwacht als antwoord of reaktie. Maar er kwam alleen een verveeld “O”. Momenteel zitten ze hier in de doordenkfase. Alles is grappig en vies. Ze liggen constant in een deuk om alles wat we zeggen…vermoeiend maar heeeel grappig ๐Ÿ˜€

  Wat leuk trouwens dat ze bij de tandarts zo laten assisteren! Dat zouden ze overal moeten doen. Ik denk dat meer kinderen dan graag die zit in de stoel er voor over hadden. Toch? ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.