Winter(xc3xa9cht wel)wonderland

Hemeltje lief wat was het KOUD. Volgende keer wordt het met zulk weer een binnenlokatie. Want een volgende keer komt er zeker weer. Het was weer erg gezellig en nu ik lekker warm binnen zit kan ik zeggen dat zelfs de bittere kou zijn charmes had! Voor het eerst sinds jaren weer tintelende tenen gehad. Sabine had ik goed ingepakt en Laura natuurlijk ook, maar bij Sabine blijven haar stilzittende, minder goed doorbloede beentjes toch een probleem. Ze had onder haar broek een thermomaillot aan en over haar benen nog een fleecedekentje. De kinderen leken weinig hinder te hebben van de kou. We hebben niet erg lang stilgestaan bij de huisjes van het sprookjesbos, maar zijn wel naar Violinde (hoe kan het ook anders) geweest. Sabine zong uit volle borst mee (volgens mij de enige), geweldig en ook Laura zat te swingen op mijn schoot.
We hebben lekker lang gedaan over het patatjes eten en daarna leek het wel iets (maar dan ook heel iets ) minder guur. Na nog even de kinderboerderij en de bootjes te hebben aangedaan gingen we nog even (hoognodig) een bakkie doen bij de verwarmingslampen en toen taaiden de anderen (Marco, Rob, Mike, Ellen, Sanne en Fenna) af en wij gingen nog even naar Vadertje Tijd. Dat was het enige dat we nog nooit hadden gezien en ik had stiekem de cd al gekocht.
Het was wel leuk maar niet echt handig in een rolstoel Je moest bij elk seizoen verkassen en dat was dus een gekkenhuis. Ze hebben het toch wel aardig kunnen bekijken, maar daar moet je welk erg je best voor doen . Het was ook behoorlijk druk daar. Hebben zelfs in de file bij de kassa gestaan. Ze hadden erg veel personages rondlopen daar, een heks, de gelaarsde kat, diverse figuren waaronder een orgelman en een gitarist waarmee ze nog kerstliedjes zongen, De rest van de foto’s zal ik wel binnenkort in een fotoalbum zetten.

9 gedachten over “Winter(xc3xa9cht wel)wonderland

 1. wauwww wat ziet het er gezellig uit en tis wel flink koud buiten jah
  ohw volgend zomer komt er ws weer een groep van onze scoutinggroep richting castricum dus jullie zijn gewaarschuwd 😉 😉

 2. Da’s zeker toeval he, allemaal in een sprookjespark. In de efteling viel het met de kou wel mee. xc3xa9xc3xa9n keer Mara haar voeten moeten opwarmen, maar verder viel het door het zonnetje en vrijwel geen wind wel mee. Nu zaten wij ook in het midden van het land, zal ook wel een paar graden schelen en die kampvuurtjes en warme choco deden ook een boel. Die wintersfeer in zo’n park is toch heerlijk, zoals dat filmpje van jullie en bij ons de lichtjes en kampvuurtjes, zalig! Voor herhaling vatbaar….volgend jaar! Jullie een heel goed uiteinde morgen!

 3. Bij ons was het die dag niet zo koud. Vandaag wel en er ligt een behoorlijke laag sneeuw. Maar jullie hebben in ieder geval genoten. Een fijne jaarwisseling en een gezond 2006. Groetjes Ria

 4. Het maakt de frietjes wel altijd lekkerder als het zo koud is toch 😀 Kinderen hebben er op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier nooit echt last van, die kou 😀

 5. Iedereen die op mijn weblog een wens heeft achtergelaten, wil ik bedanken voor de lieve,leuke, soms grappige,maar ook ontroerende en aangrijpende, tot tranen toe bewegende wensen.
  Ik hoop voor iedereen persoonlijk dat 2006 dat mag brengen waar je op hoopt en waar je mee verder kunt. Wensen zijn de kern van ons bestaan,laat ze leven,zodat ze ooit op welke manier ook vorm mogen krijgen. Het weblog blijft open……..

 6. Hoi Allemaal,

  Een heeeeeeeeel fijn 2006 gewenst en nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Sabine! Hopen dat het een geweldige dag is.. was? gr, Astrid

 7. Hoi Dinie! Wat hebben jullie toch een leuke website! Natuurlijk is het kerstliedjesfilmpje het allerleukste hahaha! Wat een mooie achtergrondzangers! Veel succes met alle verhalen en belevenissen en ik hoop snel weer WARM 8) met jullie op pad te kunnen! Dikke kus, Rob 😛

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.