sneeuw

Op de valreep hadden we nog een beetje witte kerst. Gisteravond begon het te sneeuwen en het bleef nog liggen ook. Nu ligt er aan klein laagje. Hopelijk morgen niet veel meer want we moetne helemaal naar Enkhuizen, Winterwonderland. Vandaag was het wel even erg leuk, al sneeuwde het flink terwijl we buiten waren. We waren kleddernat geworden. Maar even heerlijk sneeuwballen gegooid (op de grond, hahaha, wij zijn watjes). Het was best koud hoor. Amber kwam ons nog vergezellen en later hebben ze lekker samen gespeeld, gekleurd en Hercules gekeken op de video.
Een heerlijk relaΓ­ middagje.

PS de dametjes werden ondanks dat ze vroeg in bed lagen pas om 10 over 9 wakker!!!! Wat een weelde voor mams (papa was alweer vroeg op pad om te werken).

6 gedachten over “sneeuw

  1. Wow wat een luxe uitslapen, daar droom ik alleen nog van (als ik de kans krijg om te dromen) πŸ˜€ πŸ˜€ Gezellig zo’n relax dagje. En morgen winterwonderland, moet het dan niet juist sneeuwen πŸ˜‰

  2. das een echte luxe hoor haha ik ben zelf ook geen uitslaper dus ben altijd vroeg op
    jullie hebben leuke kerstdagen gehad lees ik wel en hier ligt bijna geen sneeuw maar in november hebben we al genoeg gehad πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.