Raar, eng!

In juli heeft Sabine gaatjes laten prikken. Allemaal prima gegaan en het genas mooi. Niks aan de hand. Tot dat we haar mijn gouden oorringen indeden bij haar Zwart Piet outfit. Haar linkeroor was een beetje kapotgegaan. Gauw weer de eigen oorbelletjes in en het ging weer goed. Op tweede kerstdag haalde Edwin de meiden uit bad zodat ik aan de voorbereidingen kon. Hij riep me naar boven want de voorkant van haar oorbel zou zoek zijn.
Mmmmm vreemd! Het achterkantje met de pin zaten er nog in. Hij zou dus afgebroken moeten zijn of….nee, dat kan niet het hele voorkantje ertussen. Voorzichtig het achterkantje erafgepeuterd. Maar ja hoe kreeg ik nu dat pinnetje eruit. Sabine huilde vreselijk en jammerde dat het zo’n pijn deed. Hij moest er toch even uit. Naar voren duwen enja hoor! De hele oorbel was erdoor getrokken geweest. Dat heb ik nog nooit meegemaakt hoor. HEt was wel een bescheiden oorbelletje maar zo klein nou ook weer niet. Haar oorlelletje was helemaal opgezet maar nu ziet het er alweer aardig uit. Voor haar verjaardag gaan we maar nieuwe (hangertjes) uitzoeken. Hopelijk is het oor dan een beetje genezen. Een prinses moet tenslotte wxc3xa9l juwelen in .

foto vlak na het prikken

3 gedachten over “Raar, eng!

  1. Ja brrr dat hebben we hier ook eens gehad. Dan is het friemelen met dat kleine oortje he? Het moet en zal er uit. Sindsdien koop ik alleen nog maar hangers šŸ˜‰

  2. Brr dat is wel waar ik zelf altijd bang voor was vroeger dat het kon gebeuren. (net zoals ik altijd aan de oogarts vraag of mn lens echt niet achter mijn oogbol kan verdwijnen šŸ˜• šŸ˜€ ) Maar wat zielig voor Sabine dat het zo’n pijn deed, maar gelukkig is het je gelukt!

  3. AUWWW. mijn eigen trauma komt weer boven….mijn lieveheersbeestjesoorbellen gingen er bijna zelf vandoor..mijn hele oorlelletjes vielen bijna van mijn hoofd zo ontstoken waren ze…..en dat in 2 dagen tijd….. šŸ™ Ik was toe volgends mij ook een jaar of 7 …. šŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.