kerstlunch, kerstpakketjes

Het is altijd weer een drukke tijd.
Sabine heeft natuurlijk “personeel”. En ik vind dat personeel altijd een kerstpakketje hoort te krijgen. Oma Jopie, Ome Jos en zo ook de chauffeur van de bus en de vrijwillige zwemjuf (al zijn de laatste twee niet in dienst. Ik heb gisteren minicakejes gebakken (geen muffins wel xc3xadetsjes groter hoor ) een zakje met kaarsjes een vvvbon en een sleutelhanger met een kerstbeertje erbij. En natuurlijk ons kaartje erin geprikt met satxc3xa9stokjes.
Morgen is bij Sabine op school het kerstfeest en daarbij hebben ze een kerstlunch (buffet). Elke ouder “mocht” een hapje maken voor een persoon of 10. Sommigen waren uitverkoren om te komen helpen. EN IK MAG OOK! Ik vind dat altijd zo gezellig. Vanmiddag heb ik gevulde eieren gemaakt voor het buffet. Mijn kleine eiermonstertje liep de hele tijd om me heen te dralen en te bedelen. Die is zo ontzettend gek op een gekookt eitje. Het is alleen altijd een crime om die dingen mee te krijgen, want ze glibberen altijd zo lekker heen en weer. We zien wel.
Morgen heerlijk wat later uit bed voor Sabine want ze rijdt natuurlijk lekker met mij mee.
Vrijdag heeft ze al vakantie want er gaat een klas verhuizen. Heerlijk. En het gebeurt niet vaak maar ze is nu echt aan vakantie toe. Ze is moe. Van de week zei ze, toen ze ergens geen zin in had: “maar mama, ik ben xc3xa9cht xc3xbaitgeput hoor”. Dat klonk zo grappig

(ik ben nog even gauw alle dingetjes van Paintshop Pro aan het uittesten want ik heb nog maar 18 days left van de trial, en ik denk niet dat ik hem koop, zitten best leuke dingetjes in maar niks wat eigenlijk ook niet met Photoshop kan en dat programma daar zweer ik bij dat kan ik al bijna dromen )

10 gedachten over “kerstlunch, kerstpakketjes

  1. O Dinie wat ben jij toch supercreatief!! πŸ˜› Het ziet er echt zo gezellig uit allemaal. Zijn de eitjes nog bij elkaar aangekomen? haha
    En dan ook nog tijd vinden om met paintshop bezig te zijn….heb jij soms stiekem een 2lingzus πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  2. O Dinie wat ben jij toch supercreatief!! πŸ˜› Het ziet er echt zo gezellig uit allemaal. Zijn de eitjes nog bij elkaar aangekomen? haha
    En dan ook nog tijd vinden om met paintshop bezig te zijn….heb jij soms stiekem een 2lingzus πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

  3. En, zijn de eitjes nog goed aangekomen? Bij ons thuis zijn ze ook altijd favoriet…..stukje keukenrol eronder helpt tegen ‘t wegglibberen, maar ja daar heb je nu niets meer aan. Wij hebben donderdag kerstdiner op school, ik ga kerstboombroodjes maken met hagelslag, wordt nog even knutselen dus met de meiden! (o ja, Ben schreef dat je link naar de kerstkaart niet werkt, ik kon ‘m ook niet openen) Fijne avond nog!

  4. Dat is altijd zo gezellig kerst op school. Toen mijn kinderen nog op school zaten, hielp ik ook altijd mee. Sabine vier maar lekker vakantie en papa,mama en Laura natuurlijk ook. Fijne Kerstdagen.

  5. Dat is altijd zo gezellig kerst op school. Toen mijn kinderen nog op school zaten, hielp ik ook altijd mee. Sabine vier maar lekker vakantie en papa,mama en Laura natuurlijk ook. Fijne Kerstdagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.