Laura

Laura naar school

Nou ja; school heet het officieel niet. En het duurt nog een maandje of 2. Maar goed, gisteren werd ik gebeld door de peuterspeelzaal dat ze de vrijdag voor de Krokus al kan komen. Er is dan een plekje vrij voor de dinsdag en de vrijdag. Prima hoor. Ik wist niet eens meer of ik me voor de maandag en de donderdag of voor deze had ingeschreven. Het maakt mij ook allemaal erg weinig uit! Ben heel benieuwd hoe ze dat zal vinden. Ik denk helemaal toppie. Het is echt een speelgrietje en dan kan ze zich daar helemaal uitleven. Ik hoop alleen dat ze haar mep- en schopgedrag wat beter onder controle heeft. Ik merk wel dat ze steeds meer een geweten krijgt, maar soms…is ze echt medogenloos. In twee maanden kan een hoop gebeuren

3 gedachten over “Laura naar school

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.