Kerstbuffet

Vanmorgen om 9 uur stonden alle moeders present om aan de slag te gaan. De aula werd versierd en ingericht als parttime restaurant en alle zelfgemaakte placemats, kerststukjes en lichtjes werden er bij gezet. De buffettafel zag er goed gevuld uit door de ouders "gedoneerd". Het was allemaal heerlijk en vreselijk gezellig. Na het eten mochten de mama’s nog even opruimen en de kids naar buiten toe. Daarna mochten we het team van meesters en juffen aanschouwen in een hilarisch toneelstuk. We zijn nog even mee de klas ingeweest waar het feest gexc3xabvalueerd werd en daarna gingen ze nog even de liedjes oefenen waarmee ze morgen tijdens de maandafsluiting gaan optreden. Het was zo leuk. Ze zaten allemaal met kerstnutsjes op te swingen. Ik heb het in het donker geflimd helaas is het bijna niet te zien. Sabine zit achterin met Sem samen handjeklap te doen (hoeheetdatookalweer) dat zie je nog wel een beetje, en je hoort haar duidelijk zingen als ze aan het eind "…ben jij…" zingen. Geweldig. Ik vind het jammer dat ik morgen niet bij de voorstelling ben Het was een topdagje! En ik heb dat langere flimpje er toch ook maar ff opgegooid want dan zie je ze op de achtergrond swingen. Sabine zit achteraan, de tweede vanaf de kerstboom, vreselijk te swingen

2 gedachten over “Kerstbuffet

  1. DAt ziet er gezellig uit. Leuke laarsjes heeft Sabine aan. Dat 2e filmpje laadt niet bij mij op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier, maar met jouw beschrijving kon ik de 1e ook goed volgen hoor πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kerstbuffet

Vanmorgen om 9 uur stonden alle moeders present om aan de slag te gaan. De aula werd versierd en ingericht als parttime restaurant en alle zelfgemaakte placemats, kerststukjes en lichtjes werden er bij gezet. De buffettafel zag er goed gevuld uit door de ouders "gedoneerd". Het was allemaal heerlijk en vreselijk gezellig. Na het eten mochten de mama’s nog even opruimen en de kids naar buiten toe. Daarna mochten we het team van meesters en juffen aanschouwen in een hilarisch toneelstuk. We zijn nog even mee de klas ingeweest waar het feest gexc3xabvalueerd werd en daarna gingen ze nog even de liedjes oefenen waarmee ze morgen tijdens de maandafsluiting gaan optreden. Het was zo leuk. Ze zaten allemaal met kerstnutsjes op te swingen. Ik heb het in het donker geflimd helaas is het bijna niet te zien. Sabine zit achterin met Sem samen handjeklap te doen (hoeheetdatookalweer) dat zie je nog wel een beetje, en je hoort haar duidelijk zingen als ze aan het eind "…ben jij…" zingen. Geweldig. Ik vind het jammer dat ik morgen niet bij de voorstelling ben Het was een topdagje! En ik heb dat langere flimpje er toch ook maar ff opgegooid want dan zie je ze op de achtergrond swingen. Sabine zit achteraan, de tweede vanaf de kerstboom, vreselijk te swingen

2 gedachten over “Kerstbuffet

  1. DAt ziet er gezellig uit. Leuke laarsjes heeft Sabine aan. Dat 2e filmpje laadt niet bij mij op de xc3xa9xc3xa9n of andere manier, maar met jouw beschrijving kon ik de 1e ook goed volgen hoor πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.