Het paard van Sinterklaas

Leuk was het. Met zijn allen in de auto’s/bussen naar Cineworld gereden. Het viel me wel tegen hoe de parkeervoorzieningen geregeld waren. Ik heb mijn passagiertjes maar even voor de deur uitgeladen en de bus daarna hier geparkeerd. Zie je ons al gaan met de rolstoelen door al die prut . Voor zo’n mega bioscoop is dat wel miezerig zeg. De bios zelf was schitterend.
Met zijn allen in de file voor de lift (de rolstoelers en de moeilijke lopers dan) want we moesten naar de tweede verdieping. Luxe hoor een hele bioscoopzaal voor ons alleen. (alle klassen van de dependance “de vrijheit”. Zo leuk om de school en de omgeving te zien. Castricum heb ik ff gemist hoor. Maar ja watje had een pak kleenex mee (niet nodig gehad maar mijn brilleglazen besloegen wel een beetje). Hel schattige fil en ook erg gelachen, ook om de reacties van sommige kinderen.
Een topdagje dus weer!

Hij is een beetje donker maar daar zitten ze allemaal. Sabine ergens halverwege en dan ook nog halverwege de rij.

Een gedachte over “Het paard van Sinterklaas

  1. Wat een luxe een eigen bioscoopzaal! Het valt me wel vaker op dat bij sommige gelegenheden het zo slecht gesteld is met parkeren 😕 Dat valt me ook pas op sinds we met Mika niet zo makkelijk meer in- en uitstappen. Heb je nog steeds zo’n last van snelstromende tranen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.