Sabine en Laura

Het laatste schoentje…

Hxc3xa8hxc3xa8! Voor de laatste keer dit jaar is het schoentje onder de verwarming gezet. Het verloopt niet echt soepel de laatste tijd. Sabine stopt steeds met zingen, Laura rent steeds heen en weer door de gang en roept dat ze “aapje aapje slaap je nog” wil horen in plaats van “zie ginds komt de stoomboot…”. Edwin wordt gek van mij omdat ik alles op de foto/ film wil zetten (hoewel dat dit jaar erg mee valt )En ik word gek gewoon om gezellig mee te doen. Laura eet de suikerklontjes voor het paard zelf op en ik moet meezingen en dat is ECHT niet mooi. Al weerhoudt niets me meer tegenwoordig. Schaamtegevoel gaat op een of andere manier weg als je moeder wordt (of ouder wordt?).
Op school vroeger playbackte ik altijd mee als we moesten zingen. Ik was ook dolblij dat ik nooit een hoofdrol kreeg in de musical .

Hier wat achtergrondmuziek van eigen makelij

6 gedachten over “Het laatste schoentje…

  1. klinkt wel gezellig hoor dinie hier wisselen de sinterklaasliedjes elkaar af met de kerstliedjes want bij het kinderkoor zijn ze natuurlijk ook al bezig voor de kerstmis

  2. klinkt wel gezellig hoor dinie hier wisselen de sinterklaasliedjes elkaar af met de kerstliedjes want bij het kinderkoor zijn ze natuurlijk ook al bezig voor de kerstmis

  3. Heerlijk he geen schaamtegevoel meer hebben, ik doe ook heerlijk kinds mee en zing er vrolijk op los. In mijn geval was ’t zelfs zo erg dat ik van Broeder Roberto, onze schooldiregent, maar moest doen alsof ik zong, zo slecht was ’t, maar ik wilde perse in het koor…..Dus nu mag ’t weer, samen me jochem en de meiden. Fijne pakjesavond(en) nog. 😀

  4. Heerlijk he geen schaamtegevoel meer hebben, ik doe ook heerlijk kinds mee en zing er vrolijk op los. In mijn geval was ’t zelfs zo erg dat ik van Broeder Roberto, onze schooldiregent, maar moest doen alsof ik zong, zo slecht was ’t, maar ik wilde perse in het koor…..Dus nu mag ’t weer, samen me jochem en de meiden. Fijne pakjesavond(en) nog. 😀

  5. Heel herkenbaar dat zinnen voor de Sint…Ik heb op een gegeven ogenblik maar tegen ze gezegt…dat ik een mailtje had ontvangen van de Sint…Dat hij vond dat ze toch echt beter hun best moeten gaan doen…want anders niks in hun schoentje…Dit heeft enigsinds geholpen… 😕

  6. Heel herkenbaar dat zinnen voor de Sint…Ik heb op een gegeven ogenblik maar tegen ze gezegt…dat ik een mailtje had ontvangen van de Sint…Dat hij vond dat ze toch echt beter hun best moeten gaan doen…want anders niks in hun schoentje…Dit heeft enigsinds geholpen… 😕

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.