Memories

Ouwe koeien uit alle richtingen

Waar gaat dit over (denk ik zelf al, laat staan een buitenstaander )?
Nou ik zal het maar uitleggen.
Nu ben ik al de hele tijd als Laura slaapt bezig met oude foto’s te voorschijn toveren. Nee natuurlijk heb ik niks nuttigers te doen. Helaas wel, maar kan er de moed niet toe opbrengen. Dus ben ik bezig met oude foto’s. Zowel voor op workmates.nl (het broertje van schoolbank.nl) als op de site van Sabine. Ja ik kan er niks aan doen ik doe nog steeds altijd van alles door elkaar en tegelijk en ik maak nooit wat af. Schandalig? Ja vast wel. Ik leer dat echt nooit meer af. Of zou je na je veerstigste nog wat kunnen leren???
OK ik dwaal alweer af.
Ik kom net deze foto tegen van Sabine. Het was op de dag dat we haar reciprocator (=loopbeugels met een loopmechanisme) konden ophalen. Ik zal die dag nooit meer vergeten. Ze stond die dag voor het eerst rechtop. Wat was ze groot. Ons kleine “Pukkiemukkie” van twee en een half jaar stond rechtop en bleef nog los staan ook voor een paar tellen. Ze vond het prachtig en wilde meteen “nopen”. En dat ging hoor. Eerst tussen de brug bij Kamer en van Zaanen. Later kregen we een megarollator mee waar ze de eerste dagen mee liep. Wat was ze trots (en wat hadden wij een dikke strot ) Toen we thuiskwamen was Edwin bezig, kijk maar eens naar zijn handen, met ome Jos het gras aan te leggen in de nieuwe tuin. Hier wijdt ze meteen het gras in. En ook meteen de schoenen.

6 gedachten over “Ouwe koeien uit alle richtingen

  1. Volgens mij heb jij meer dan 24 uur in een dag;), mijn foto’s zitten allemaal in een grote kist alle 15 jaar op een hoop.
    Heel ontroerend zo’n foto. Wie weet kan ik er binnenkort ook zo een maken.

  2. Volgens mij heb jij meer dan 24 uur in een dag;), mijn foto’s zitten allemaal in een grote kist alle 15 jaar op een hoop.
    Heel ontroerend zo’n foto. Wie weet kan ik er binnenkort ook zo een maken.

  3. Wat een trotse meid zoals ze daar staat. En die dikke strot….die komt me bekend voor. Maar jouw meiden komen er wel, daar heb ik geen enkele twijfel over.

  4. Wat een trotse meid zoals ze daar staat. En die dikke strot….die komt me bekend voor. Maar jouw meiden komen er wel, daar heb ik geen enkele twijfel over.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.