Hoera 38

klik voor groter

Nee geen verjongingskuurtje gehad, hoor.

Mijn kleine zusje is vandaag 38 jaar geworden. Nogmaals gefeliciteerd, Han!

Het was gezellig vanmiddag en de pizza’s waren heerlijk.
Op deze foto is ze van de leeftijd van haar eigen kleine meid nu. En ik ben daar dan bijna 5 dus. We zitten gefascineerd naar de televisie te kijken. De Woefs en de Lamaars volgens het fotoalbum. Kan me nog herinneren dat ik daar niks aan vond. Maar deze foto laat zien dat ik toch wel geboeid was. Mmmmm! Kan me er eigenlijk maar erg weinig van herinneren; al herken ik wel die hond met microfoon. Ook nooit geweten dat dit dxc3xa9 opvolger van de fabeltjeskrant was.

Nog even een voetnootje. Vanmorgen wilde Sabine graag naar school en Laura ook. Bij de PSZ aangekomen was Laura nog erg enthousiast en ik kreeg twee dikke kussen en knuffels. Ik ben de deur nog niet uit of ze komt huilend achter me aan dat ze mee naar huis wil. Ben nog even met haar naar binnen geweest om te proberen, maar het was nog even te druk voor haar bleke snoetje vermoed ik. Ik heb haar weer meteen mee retour genomen. Niet gezwommen dus maar een beetje gerelaí met mijn smurfje bij me. Om 12 uur heb ik haar bij oma gebracht (waar ze nog een paar uurtjes heeft getukt) en ben ik op weg gegaan naar Heliomare. De revalidatiearts heeft haar van top tot teen bekeken. Alles is duidelijk voor de LBP van 26 april a.s.. Meteen daarna door naar Hannie. Sabine haar oog wordt nu ook rood, amar ze heeft geen pijn en het ziet er ook niet bultig uit gelukkig. Heb daar ook maar zalf in gesmeerd voor de zekerheid.
Oma en Laura kwamen later ook bij Hannie. Opa kwam ook om te eten. Laura stond op de glijbaan en wat er gebeurde is niet helemxc3¡xc3¡l duidelijk maar goed. Het lijkt als volgt te zijn gebeurd. Laura zette zich tegen opa zijn hoofd af, opa verloor zijn evenwicht. Laura stond inmiddels op de grond maar werd omver gesmakt door de val van opa in slowmotion en hij viel boven op haar beentje dat op dat moment in een hele rare houding lag. Achteraf gezien heeft ze alleen maar geklaagd over haar zere vinger. Maar gebrxc3xbald dat ze heeft. Ook met mijn vader ging het niet helemaal lekker. Hij was op zijn neus gevallen en had last van zijn hoofd. Helaas kan hij dat allemaal niet zo goed duidelijk maken.

6 gedachten over “Hoera 38

 1. Oh wat zullen jullie geschrokken zijn met de val van Laura en haar opa…jeetje zeg, gelukkig dat Laura niets gebroken heeft maar het is wel erg naar dat opa zich toch wel bezeerd heeft….niet gek dat Laura zo hard heeft gehuild, wat zal ze geschrokken zijn en jullie ook denk ik ….ik hoop dat opa snel weer op zal knappen en er niets aan over houdt….en ik hoop dat Sabine snel van haar dikke en rode oog af zal zijn, ben wel bij dat ze erg een pijn meer aan heeft…..

 2. Het houdt maar niet op he! Jeetje wat een schrik! Gelukkig heeft Laura alleen last van haar vinger en hopelijk knapt je vader ook gauw op! Ik herinner me ook vaak iets van een opvolger van de fabeltjeskrant, maar het zal mij ook wel niet geboeid hebben want ik weet het ook niet meer :S
  Gefeliciteerd met je zus nog trouwens!! Wat lijkt ze op Naomie op die foto zeg! (of was Naomi nou zonder e?)
  Morgen wat leuks ….

 3. Je kunt zo zien wie jij bent; grappig is dat! Laura is dus ook nog niet in top-vorm, getsie zeg; samen met dat oog van S. gaat het allemaal nog niet zo super dus.
  Dan nog een rotsmak van L en opa… het houdt niet op zeg..
  Succes allemaal.. jullie kunnen het gebruiken.

 4. @ Linda– Laura heeft alleen maar een zere vinger (beetje dik) en opa had nog wat last van zijn neus maar verder niks gelukkig
  @ Abby– Ja Noamie lijkt op haar beide ouders maar en profil is het precies Hannie (en idd met een e erachter) en dat “morgen wat leuks” is maar gedeeltelijk gelukt hahaha
  @ Adolf-ze komen er idd goed af met alleen een zere vinger en neus. Vanaf vandaag gaan we er weer een feestje van maken OK?
  @ Astrid– tja ik kan niks ontkennen 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.