Dinie

Blij en minder blij

Gelukkig heb ik de bon van mijn digitale camera weer gevonden. Er zit zelfs twee jaar garantie op.
Ik ging er mee naar de plaatstelijke fotozaak (tegenwoordig nog maar 1 in heel castricum). De eigenaar wist mij al meteen mede te delen dat hij hem best wilde opsturen maar dat de kosten die hij daarvoor maakte voor mijn rekening kwamen. (zo’n 40 eurootjes dacht hij) OK klaar. Had bij Minolta al gekeken en die verwezen door via de plaatstelijk…etc,…. Nu ga ik toch ook eens kijken of ik het ook niet toch via Internet had kunnen regelen. Hoe die meneer het bracht schoot me namelijk een beetje in het verkeerde keelgat en als ik ooit een nieuwe nodig heb koop ik hem nu zeker niet meer daar!
Nou ja ben allang blij dat die bon weer boven water is!
Hopelijk valt het onder de garantie. Het zit in het zoomgedeelte van de lens. Hij blijft ingezoemd staan. Lens beweegt wel maar de zoom doet niks. Anders wordt het een dure hobby vrees ik.
Ik hoop dat het niet al te lang duurt. Dit kleine aldiding is best prima maar verschil in kwaliteit is er zeker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.