Sabine

Wat een feest

Sabine kwam net helemaal in de zevende hemel thuis. Sinterklaas was langsgekomen in het zwembad bij het CIS. Ze zit nog helemaal na te genieten. Ze had naast hem gezeten en hij wist alles. Ze had honderduit met hem zitten kletsen. Leuk om haar weer zo mega-enthousiast te zien. Ze was de laatste dagen erg moe. Dacht er zlefs over om haar een dagje thuis te houden om tot rust te komen. Maar het lijkt nu al een stuk beter, we zien wel. Donderdag gaan we met de hele klas naar het Paard van Sinterklaas in Cineworld. Ik mag weer een paar klasgenootjes meenemen. Het is gedeeltelijk opgenomen op de school van Sabine en in Wijk aan zee en zelfs gedeeltelijk in Castricum begreep ik. Ik ben heel erg benieuwd.

3 gedachten over “Wat een feest

  1. het lijkt mije en ontzettend leuke film maar toen ik een poos terug naar de bios wou draaide hij niet op dat moment dus toen werd het wallace en grommit.ook chicken little lijkt de kids erg leuk
    in de zomer van 2003 hebben we van de scouting ons zomerkamp in castricum gehouden supermooi is het daar en in de buurt van het strand.(als ik mij niet evrgis zat dat aan het scouitingpad op loopafstand van het station)

  2. Fijn om te horen dat ze er zo enthousiast van werd…
    Ik word hier thuis helemaal gek…Mijn oudste dochter draait helemaal door…Is niet meer aanspreekbaar..Doet druk..!!..Kan niet inslaap komen en ’s ochtends niet uit bed…Elke morgen bedenkt ze weer iets nieuws…zoals, met vorst, geen jas aan te willen…Ja je moet toch wat doen om veeeeeel aandacht te krijgen.. 😕 ….Nog maar een paar nachtjes zei ze hoopvol.. 😉 …

  3. Het hangt in de lucht denk ik 😕 Jens is een paar dagen ook al zo uit zijn doen, Mika is de laatste dagen ook al zo moe 8) Leuk dat ze zo enthousiast was trouwens over de sint!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.