Wie zijn dit?

Photobucket - Video and Image HostingNu eens even geen geluidsfragmentje. Misschien dat het nu wat moeilijker is.

Is er iemand die deze heren (nog) kent?

Rond 1979 hadden ze een geweldige hit (vond ik tenminste) en ik lees net op hun site dat ze nog steeds optreden.

13 gedachten over “Wie zijn dit?

 1. Misschien The Romantics? Ik herken de personen op de foto vaag maar er schiet me geen andere naam te binnen.

  Pee-Es; kun jij wel makkelijk op jouw log? Ik kwam er haast niet op. Net zoals op mijn eigen log…gek word ik er van. Al was ik dat natuurlijk voor een deel al ghehehe 😛

 2. Hee allemaal ik word gek van die log. En Emmelinda op die van jou kan ik alleen op de hoofdpagina komen als ik wil reageren dan staat ie meer dan een half uur in de wacht en dan nog niks. Ze hebben een mmoi verhaal over nummer 3 in de lijst van de meest bereikbare weblogs maar ik vraag me af of ze alle logs hebben uitgetest. Op mijn eigen log kan ik iets makkelijker komen maar ook dat kan stukken beter.
  En nu even on topic. Die Emmelinda weet alles op het gebied van muziek. Het zijn idd de Romantics. Ik moet zeggen dat ik het nooit gezien had. Ken alleen dat nummer eigenlijk maar. ” What I like about you.” Ik zet hem er vanavond op want ik ben nu aan het oppassen op naomie bij oma thuis want die moest naar Fysio.

 3. Whoehaaa had ik het goed? Ik had een vaag vermoeden. Stom he hoe zulke dingen toch stiekem ergens in je hoofd opgeslagen liggen? Kun je nagaan, in 1979 was ik net 10! ;)Die rechter kwam me bekend voor. Volgens mij was dat de zanger??? Mooi nummer trouwens. Staat nog altijd bij mijn favo’s 😀

  Bah ja en op jouw log kan ik ook al zo moeilijk komen. Soms heb ik op mijn eigen log weinig moeite. En dan weer uren lang wxc3xa9l. Maar een schrale troost; er zijn meer mensen met ditzelfde probleem. Gooi je pc nog maar niet het raam uit! Ik blijf er gewoon over babbelen op het forum totdat er een oplossing is. Wanneer het aan mijn pc ligt of aan de server is er niets aan te doen. Maar het is wel hxc3xa9xc3xa9l toevallig dat een tiende van de webloggebruikers ook problemen met MIJN pc heeft 😛 ghehehe

  Soms helpt het om bij de laatste berichten te klikken en dan in de adresbalk. Heb ik net bij jou ook steeds gedaan. Anders moest ik zoooo lang wachten 😉

 4. @Emmelinda-Ik kom met geen mogelijk in jouw log bij de logs zelf om te reageren. Met Firefox is het me gelukt een reactie te schrijven maar of hij geplaatst is. Ik kan niks meer zien hij hangt nu al een paar uur vast in allebei de browsers. Raar hoor want in mijn eigen log kom ik nu wel.

 5. Het is maar dat je het weet; het ligt aan MIJN pc en aan MIJN server :P. Ja sollie…word er een beetje (veel) gek van. Pffff, ik hoop dat ze het nou eens serieus nemen. Het is echt niet leuk zo! Ik heb hier nu weinig problemen. Het gaat niet helemaal vlekkeloos maar goed, ik mag niet klagen hihi 😉

 6. ik heb je forum(zinloze)discussie gelezen. Ze wijten niks aan hun eigen tokootje. Ik ben nu serieus bezig met mijn eigen weblogdomein. Hij is ook welklaar om te starten maar ik wacht nog op een antwoord van de helpdesk (van mijn allereerste vraag) hoe te backuppen zodat ik alles kan importeren, al werkt dat met die backup van de oude web-log niet helemaal optimaal. De plaatjescodes worden verkeerd geconverteerd grrr.

 7. aaargh dat is ook vet balen! Ik heb die backup van V1 ook nog ergens. Heb ik toen maar snel gedaan.

  De discussie heeft nu een mooie wending genomen he? Ghehehe. Staan ze er mooi op met fun pc tsjekken en cache leeggooien. Lekker puh”;)

  Yep dat lijkt mij ook heerlijk; zo’n eigen domeintje. Ik denk er al jaren over maar het is er nog niet van gekomen. geweldig dat je dan eindelijk over je eigen spullen kunt beslissen he?

 8. Ah, nu begrijp ik de traagheid van het laden. Ik kan bijna mijn avondeten naar binnen werken tijdens het wachten op de nieuwe pagina. Balen!Kunnen we niet gewoon terug naar het oude weblogland?

 9. Eindelijk een simpel goeie opmerking/lossing! Terug naar de oude weblog, minder mogelijk maar het werkte wxc3xa9l!!! 🙂 Mijn ‘eigen domeinlog’ gaat nu ook opeens mis, verkeerde versie wrs, dus daar moeten weer nieuwe uurtjes in gestoken worden 🙁 Voorlopig ‘punt’ ik dus maar even verder…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.