Oude koeien of sweet memories?

Soms word je (zeker sinds het internettijdperk is aangebroken) geconfronteerd met leuke dingen.
Zo ook heel oude herinneringen.
Zo heb ik altijd met periodes liedjes die mij aan leuke (en soms vervelende) dingen doen denken.
Soms weet ik zelfs nog wat ik bij bepaalde gelegenheden aan had. Soms ook nog waar ik was of wie er bij was. Nu zal het wel gedeeltelijk aan mijn vroeger (bijna) fotografisch geheugen liggen. Bijna helemaal terug in de tijd.
Ik heb heel veel met liedjes van Andrxc3xa9 Hazes terwijl ik toch echt niet zo’n superfan was.

Exc3xa9n van mijn grootste favorieten en met name de gevoelens die het oproept van ” voorheen” !

Klik hier

4 gedachten over “Oude koeien of sweet memories?

  1. hoi dinie ik zag jouw reactie over maatje 50 bij peetje op de weblog staan en dat klopt ook wel maar 7 jaar terug hingen daar alleen maar maatjes 50 in zoete zachte kleurtjes en justin was toen hij maatje 50 pastte al een half jaar oud en ik wilde ook wel eens iets stoers πŸ˜‰
    en internet noemen we hier vaak interpret leuk om te snuffelen

  2. hoi dinie ik zag jouw reactie over maatje 50 bij peetje op de weblog staan en dat klopt ook wel maar 7 jaar terug hingen daar alleen maar maatjes 50 in zoete zachte kleurtjes en justin was toen hij maatje 50 pastte al een half jaar oud en ik wilde ook wel eens iets stoers πŸ˜‰
    en internet noemen we hier vaak interpret leuk om te snuffelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.