Van alles wat

Gesloopt maar gezellie

Hxc3xa8 hxc3xa8!

Dit hebben we weer achter de rug. Als ik het zo bekijk is dit weekend elk jaar een gekkenhuis, maar dit jaar sloeg het alles geloof ik!
Vanmiddag was het aardig druk bij het “Spinazwemclubje” Laura gaat meestal niet mee omdat het jhaar slaapuurtje is maar nu moesten we meteen door naar Hoofddorp dus nu wel. Ze heeft genoten en heerlijk gezwommen. Sabine was erg moe duidelijk en lag meer te dobberen en te drijven (met haar hoofd onder water dat wel) dan echt te zwemmen.
Tegen vieren waren we in Hoofddorp. Laura was in de auto in slaap gevallen en bleef slapen (!). Ze heeft nog ruim een uur in Anouks bed liggen snurken. Toen ik haar wakker maakte bleef ze met haar armen om mijn nek half doorpitten. Wel lekker hoor want het is niet zo’n knuffel doorgaans. Dus ik heb er lekker van genoten. Toen de lekkere dingen voorbijkwamen kon ze zich (moeilijk) losmaken van moeders.
Om zes uur waren we thuis. De meiden hebben alleen een bak sla en een eitje gegeten want er was alweer genoeg gesnaaid.
Nu slapen ze allebei als een blok. Nou volgend weekend nog. Zaterdag feestje van Sten die wordt 6 en ’s avonds pakjesavond bij opa en oma thuis. Zondag lekker NIKS, heerlijk. De meiden kunnen lekker met hun nieuwe aanwinsten spelen en ik….ik zal maar weer wat ruimte zoeken in het huis om alles op te slaan . Of zal ik Edwin vragen om het weekend daarna ff een aanbouwtje te maken
Ik ga nu dit was het nieuws kijken. En dan heerlijk tukken. Truste

3 gedachten over “Gesloopt maar gezellie

  1. Zo’n aanbouwtje is geen gek idee, ik weet ook elk jaar niet waar ik met al ’t speelgoed heen moet. Het begint al in oktober met Iris en dan De Sint, Mara en de kerst. Gelukkig zijn de meiden heel creatief en vinden altijd wel weer een plekje. Er komen wel steeds meer van die handige opberg kratten in hun kamers te staan!! Fijne week en een gezellige Sint… 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.