Van alles wat

Openhuis, verjaardagen en een bronzen feestje

Zo het was even “zweten”. Maar allemaal erg gezellig. Jammer dat je bij alle gelegenheden zo “op de wip” zit. Bij Richard en Majolie waren we klokslag 13.00 uur toen het “open huis”van start ging. Natuurlijk waren we de eersten. In plaat van uiterlijk kwart voor twee reden we natuurlijk pas om 5 over 2 naar huis. Laura begon te stieren Sabine was moe. Ik besloot terplekke dat Edwin mij maar even moest afzetten bij De Wolkjes en dat hij Sabine bij mijn ouders maar even te slapen moest leggen en Sabine kon dan ook evn bijkomen tot we naar het grote feest van PJ en C gingen. Ik ben best wat gewend maar ik werd van dit heen en weergedoe een beetje opgefokt. Het was gelukkig allemaal erg gezellig. (oh ik val in herhalingen zie ik ).
Om 4 uur waren we present in Uitgeest en het feest kon beginnen. Het was een groot feest. Sabine heeft genoten en vreselijk gedanst. Wat kan ons grietje toch ontzettend genieten en swingen.
Heerlijk. Om kwart voor negen waren we thuis. Laura opgepikt en nu ligt alles hier in coma (ik ook bijna ). Morgen ochtend hopelijk uitslapen en dan weer om half een richting Heliomare om te zwemmen. Natuurlijk kunnen we dat overslaan. Doen we toch niet. Een beetje beweging in die snaaitijd is veelk te goed voor die grote smurf van ons en deze keer gaan we met zijn allen. Meestal ging ik alleen met Sabine. Nu kunnen we dan meteen door naar het feestje van Michelle in Hooffdorp. En dan even rust. Al ben ik nu een Pietendisco aan het voorbereiden. Ik was in afwachting van een eventuele inhuurpiet maar helaas lukt dat niet. Maar goed schminken werkt ook wel. Ze mocht van mij wat andere kids uitnodigen maar ik weet nog even niet wanneer. Het is ook al weer bijna pakjesavonde en wij moeten nog lootjes trekken. Schiet lekker op, hxc3xa8?

5 gedachten over “Openhuis, verjaardagen en een bronzen feestje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.